ZIEN: Samantha Steenwijk koopt luxeappartement aan zee

Door: Lies Jansen
12-05-2021

Samantha Steenwijk heeft zichzelf getrakteerd op een heel mooi stulpje. De 35-jarige zangeres kocht namelijk in badplaats Kijkduin een luxueus appartement aan zee.

Tonnen

Samantha Steenwijk zal er behoorlijk op vooruitgaan. De zangeres kan namelijk haar intrek nemen in een appartement aan zee. In de Haagse badplaats Kijkduin heeft Samantha een stulpje weten te bemachtigen, voor een aankoopsom van iets meer dan twee ton. Het luxeappartement beschikt naast uitzicht over zee, over drie kamers, luxe keuken met inbouwapparatuur en een ondergrondse parkeerplaats. De zangeres liet er een hypotheek op vestigen van zes ton euro, aldus de website BekendeBuren

Benieuwd naar foto’s van het appartement? Bekijk het appartement via deze link.

Doodsbedreigingen

Het was geen gemakkelijke periode voor de zangeres. Samantha ontving namelijk vrij recentelijk doodsbedreigingen. Haar deelname aan het spelprogramma ‘De Verraders’ liep voor de zangeres uit op een waar drama. Samantha ontving kritiek na het onvoldoende verdedigen van haar mede-verraders. ,,Ik moet wel eerlijk zeggen, dat ik echt wel veel kan hebben. Maar dat ik nu doodsbedreigingen krijg voor dit spelletje, dat is wel echt heftig. Het gaat me nu echt wel een beetje te ver moet ik eerlijk zeggen”, aldus Samantha in de Veronica Inside Ochtendshow. 

Meer DenD