Zij mogen er ook zijn hotties

|Scott Eastwood|Lily-Rose Depp|Dakota Johnson|Brooklyn Beckham|Zoë Kravitz|Jaden en Willow Smith
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Dat talent én schoonheid in de genen zit, bewijzen deze goed gelukte mini-versies van de sterren. Move over paps en mams!


 

Scott Eastwood
Hollandse Hoogte

 

Scott Eastwood

Hij heeft de looks, het acteertalent en de achternaam mee: Scott Eastwood – zoon van Clint – is hot. De knappe Eastwood junior begon zijn carrière als model voor het modemerk Abercrombie & Fitch, maar kreeg al snel de smaak van het witte doek te pakken. De afgelopen jaren was hij te zien in verschillende bijrollen, waaronder in Texas Chainsaw 3D en naast zijn vader in Gran Torino uit 2008. Zijn echte doorbraak kwam in 2015 met de romantische speelfilm The Longest Ride, waarin hij een cowboy speelt. Gaat er een belletje rinkelen? Dat kan kloppen, want papa Clint liet in zijn jonge jaren ook menig vrouwenhart sneller kloppen als zwijgzame cowboy in spaghetti westerns. Als Scott hetzelfde carrièrepad als zijn vader bewandelt, gaan we nog veel van hem zien en horen. De hoogbejaarde ‘Dirty Harry’ is nog steeds een gevierd acteur/regisseur en heeft meerdere Oscars op zijn nachtkastje staan. Desondanks schreef People Magazine gekscherend dat het juist Scott is die wordt gezien als Clints beste werk tot nu toe.


 

Lily-Rose Depp
BSR

 

Lily-Rose Depp

Als je ouders Johnny Depp en Vanessa Paradis zijn, kan het bijna niet missen dat je opgroeit tot een schoonheid van buitenaardse proporties. Lily-Rose Depp is sechts 16 lentes jong, maar sleepte afgelopen zomer haar eerste grote campagne binnen voor de brillenlijn van Chanel. Ontwerper Karl Lagerfeld roemde het piepjonge model in spé om haar pracht en professionaliteit. ‘Lily-Rose is sensationeel. Ze is een jonge meid van een nieuwe generatie met de kwaliteiten van een ster.’ Die kun je in je zak steken. Met deze campagne treedt de engelachtige Lily-Rose in de voetsporen van haar moeder. Vanessa Paradis, die er zelf ook vroeg bij was en op 14-jarige leeftijd een hit scoorde met Joe le taxi, heeft meerdere campagnes voor Chanel gedaan. We zullen ongetwijfeld nog veel van haar mooie dochter zien.


 

Dakota Johnson
Hollandse Hoogte

 

Dakota Johnson

In de jaren negentig was het haar vader Don Johnson die voor broeierige scènes zorgde in de populaire tv-serie Miami Vice, maar tegenwoordig spat zijn dochter van het scherm. De mooie Dakota (26) begon haar carrière als model. Als 12-jarig meisje had ze haar eerste shoot voor Teen Vogue en daarna volgden vele covers van modebladen. Maar net als bij haar beroemde vader bleek het acteren in het bloed te zitten. Haar vertolking van timide maar sluimerende seksgodin in Fifty Shades of Grey zette Dakota definitief op de kaart van Hollywood. Toch wilde ze niet dat haar ouders – ze is tevens de dochter van actrice Melanie Griffith – op de première van de veelbesproken, pikante film zouden komen. Of dat ook het geval is wanneer deel twee volgend jaar in de bios gaat draaien, is niet bekend.


 

Brooklyn Beckham
BSR

 

Brooklyn Beckham

Hij is één van de beroemdste tieners ter wereld: Brooklyn Beckham, zoon van stervoetballer David Beckham en voormalig Spice Girl Victoria. De oudste spruit van het Britse koppel is nu al niet meer weg te denken uit de roddelbladen. Net als elke gezonde 16-jarige jongen gaat hij naar muziekfestivals, speelt hij voetbal en heeft hij vriendinnetjes. Met dit verschil, dat een onschuldig kiekje van Beckham junior met een nieuwe vlam voor tonnen wordt verkocht aan de pers. Net als zijn jongere broertje Romeo, die op 12-jarige leeftijd in een campagne voor modehuis Burberry verscheen, heeft Brooklyn zijn eerste klussen als model al achter de rug. Fashionista Victoria heeft ongetwijfeld een goed woordje voor hem gedaan, want in de voetbalwereld wil het vooralsnog niet echt lukken. Brooklyn’s jeugdcontract bij FC Arsenal werd niet verlengd: het balgevoel van paps heeft hij blijkbaar niet geërfd.


 

Zoë Kravitz
Hollandse Hoogte

 

Zoë Kravitz

De liefdesbaby van actrice Lisa Bonet en rockster Lenny Kravitz, de beeldschone Zoë Kravitz, heeft zowel acteren als muziek in haar DNA zitten. Het nu 27-jarige multi-talent scoorde haar eerste twee filmrollen toen ze nog op de middelbare school zat. In de jaren daarna speelde ze kleine, maar opvallende rollen in o.a. X-Men en de hitserie Californication. In het voorjaar van 2015 schitterde ze naast Charlize Theron in de blockbuster Mad Max – Fury Road. Dat deed ze zo goed, dat het vast niet lang meer duurt voor ze haar eerste hoofdrol te pakken heeft. Daarnaast speelt Zoë in een bandje, treedt ze op als dj, danste ze in een videoclip van Jay-Z én wordt ze geroemd om haar coole kledingstijl, waardoor ze een graag geziene gast is bij internationale modeshows. En dan hebben we het nog niet eens over haar bijbaan als model gehad.


 

Jaden en Willow Smith
BSR

 

Jaden en Willow Smith

Will Smith is nog steeds één van de best verdienende acteurs van Hollywood en zowel zijn 15-jarige dochter Willow als haar twee jaar oudere broer Jaden harken aardig wat geld binnen met hun acteer-en zangcarrières. Willow maakte haar debuut in 2007 in de film I am Legend, waarin haar vader de hoofdrol speelt. Niet veel later, nauwelijks tien jaar oud, tekende ze een platencontract bij het label van Jay-Z. En in 2011 stond ze met Justin Bieber in Ahoy. Ook broer Jaden scoorde zijn eerste rol naast zijn vader, in de film The Persuit of Happiness. Hij won er een prijs voor Beste Nieuwkomer mee tijdens de MTV Movie Awards in 2007. In 2010 kreeg hij maar liefst vijf miljoen dollar voor zijn hoofdrol in The Karate Kid. Het gaat goed met de familie Smith, mogen we wel zeggen.


Tekst: Ravianne van Vliet

Tags

BROOKLYN BECKHAMCLINT EASTWOODDAKOTA JOHNSONDAVID BECKHAMJADEN SMITHJOHNNY DEPPLENNY KRAVITZLILY-ROSE DEPPLISA BONETROMEO BECKHAMSCOTT EASTWOODVANESSA PARADISVICTORIAWILL SMITHWILLOW SMITHZOË KRAVITZ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck