Zijn de Meilandjes op zoek naar een nieuw kasteel?

Maxime Meiland
Door: Charlotte Wijnen
09-06-2021

De familie Meiland heeft de verhuisspullen nog niet eens uitgepakt of ze zijn alweer gevlogen. Ze pakken het vliegtuig en gaan voor een Italiaans avontuur.

Het zou om een simpel ‘shoptripje’ kunnen gaan, maar het lijkt erop dat er iets zakelijks aan de hand is. De vraag rijst: is de familie op zoek naar een nieuw kasteel?

Roots zoeken

Sinds de familie naar Italië vertrokken is, wordt er veel gespeculeerd. Zo ook in Shownieuws. ,,Ze zitten in Milaan”, vertelt Evert Santegoeds. ,,Wat ze daar doen, is helemaal niet duidelijk. Ik weet niet of ze er nog een kasteel bij willen hebben.”

Maar dat Martien, Erica en Maxime met zijn drietjes zijn afgereisd naar Italië vanwege zakelijke redenen, zou goed mogelijk zijn. ,,Ik zat eens te denken: de naam ‘Meiland’, waar zou dat vandaan komen?’, vragen ze zich nog af in Shownieuws. ,,Ik weet wel dat in Duitsland Milaan ‘Mailand’ is, dus of ze nu naar hun roots gaan zoeken, ik weet het niet”, aldus Evert.

Comomeer

De familie laat maar weinig los over het tripje. Maxime deelt wel een foto samen met Erica bij het Comomeer. Maar verder maakt de familie weinig woorden vuil aan het kiekje en aan de reden van het bezoek. Of ze op zoek zijn naar een nieuw ‘opknappertje’ zullen we dus nog moeten afwachten. We weten wel dat de familie niet stil kan zitten…

Meer DenD