Zijn dit twee kandidaten van Wie is de Mol?

Wie is de mol
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

In tegenstelling tot ‘normale’ seizoenen worden de kandidaten van het extra seizoen van Wie is de Mol pas in de eerste aflevering bekend gemaakt. Uiteraard zorgt dat ervoor dat Molloten gaan speculeren over wie er mee doen. Zeker nu er een nieuw filmpje is verschenen op de Instagram van het programma….

Twee namen

In het filmpje zijn antwoorden van de kandidaten, en misschien ook wel van de Mol, te zien op vragen die de redactie aan hen stelde. ,,Wat ga jij anders doen?”, luidt een van die vragen. Deelnemers antwoordden onder meer: ,,Ik wil er meer van genieten” en ,,Het is voorbij voordat je het weet.” In de redacties wordt uiteraard volop gespeculeerd over wie die antwoorden zouden kunnen hebben gegeven, en twee namen vallen opvallend vaak: Ron Boszhard en Nikkie de Jager.

LEES OOK:

Nieuw seizoen Wie Is De Mol kent opmerkelijke locatie

Geen Mol gezien

Beiden kandidaten verlieten eerder dan ze wilden het spel. Voor Ron, groot fan van WIDM, eindigde zijn deelname in een klein drama want nog voordat hij de andere kandidaten had gezien moest hij vertrekken. Hij had de Mol zelfs nog niet ontmoet. Hij kreeg de kans om terug te komen, want anderen konden hem terug het spel in kopen maar dat deden ze niet. Veel fans van WIDM hopen dan ook dan Ron een tweede kans krijgt.

Meer genieten

Het antwoord ,,Ik wil er meer van genieten”, kan volgens velen komen van Nikkie de Jager. De visagiste kreeg een rood scherm, maar later bleek ze expres de test slecht te hebben ingevuld. Haar stiefbroertje was destijds ernstig ziek en overleed later. Ze wilde liever bij hem zijn en nog tijd met hem doorbrengen. Veel kijkers gunnen het haar dan ook nog een keer mee te mogen doen, zodat ze er écht van kan genieten.

https://www.instagram.com/p/CEG8xwMJ9d4/

Tags

DE MOLNIKKIE DE JAGERRON BOSZHARDVRAGENWIE IS DE MOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck