Zijn Wim en Marit uit elkaar?

Op Twitter gingen gisteravond weer duizenden mensen los op Boer zoekt Vrouw. Het horkerige gedrag van Marnix werd besproken, de lieve woordjes die Steffi en Roel tegen elkaar zeiden kwamen voorbij, en er werd geschreven over de zieke Michelle. Maar ook Wim bleef niet onbesproken.

Reünie

Tussen Wim en Marit lijkt tijdens de citytrip alles goed te gaan. De twee kijken elkaar diep in de ogen, geven elkaar complimentjes en lachen samen. Maar aan het eind van de aflevering, bij de vooruitblik van volgende week, zagen kijkers iets opvallends: Wim kwam alleen!

Steffi komt bij de reünie samen met Roel aanlopen. Vervolgens zien we boer Wim, maar Marit loopt niet naast hem! Wat is er aan de hand? Is het niets geworden, of kon Marit gewoon niet komen?
Als het uit is, komt dat als een verrassing. De twee leken namelijk stapelverliefd op elkaar.

Marnix

Bij de meeste andere boeren is het minder spannend. Roel en Steffi lijken voor elkaar gemaakt. Michelle en Maarten voelen zich helemaal op hun gemak bij elkaar, en hoewel boer Jaap het samen met Marjan nog wat ‘onwennig’ vindt, lijkt het met hen wel goed te komen.
Boer Marnix lijkt nog steeds geen vlinders te voelen, verliefd te zijn geworden, of überhaupt zich aangetrokken te voelen tot Janneke. ,,Het gaat geen schot in het doel worden”, zei Marnix toen Janneke haar onvrede over het twijfelende gedrag uitsprak. Zowel Marnix als Janneke leken opgelucht toen ze eindelijk naar elkaar uitspraken dat het niets ging worden. De boer keert weer alleen terug naar de boerderij. Zal hij ooit de ware liefde vinden?