Zo rijk is Ronald Koeman

Ronald Koeman
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Ronald Koeman vertrekt binnenkort naar Spanje waar hij de nieuwe trainer wordt van FC Barcelona. Naar eigen zeggen was het altijd zijn ‘droomclub’. Bekendeburen is in zijn financiële situatie gedoken en weet dat Koeman het volgens insiders voor het geld niet hoeft te doen.

Tonnen per maand

De website weet dat Setien, de man die weggaat als trainer bij FC Barcelona, 5 ton per maand verdiende. Dat kans dat Koeman het voor minder dan dat doet, is klein. Bekendeburen noemt het bedrag van 6 ton per maand als salaris. Daarmee kan hij zijn spaarrekening, waar zo’n 5.4 miljoen euro op zou staan, flink aanvullen.

Lees ook:
Binnenkijken in de miljoenenvilla van Ronald Koeman

Panden

Daar blijft het niet bij, want Koeman heeft ook nog een bedrijf: NL Promotie en Advies BV. Dat bedrijf richtte hij in 2004 op en had in 2019 een eigen vermogen van 7 miljoen euro! Daarnaast heeft Ronald nog een villa in Naarden die hij kocht voor 2.1 miljoen euro en waar geen hypotheek op rust. Ook heeft hij nog een appartement in Amsterdam, ook hypotheekvrij, gekocht voor 9 ton.

Alles bij elkaar wordt het vermogen van Koeman geschat op 35 miljoen euro. En dat is nog voor zijn eerste jaarsalaris bij FC Barcelona!

Tags

KOEMANSALARISVERMOGENVOETBAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck