Zó toont André liefde voor Monique…

André toont liefde voor Monique
Door: Matthieu Slee
26-01-2022

André Hazes lijkt niet mét en niet zonder Monique te kunnen leven. Dré verblijft nu in The States, maar is in gedachten bij zijn grote liefde. Dat maakt hij op bijzondere wijze duidelijk…  

Het was ‘gossip queen’ Yvonne Coldeweijer die als eerste wist te melden dat André Hazes het opnieuw zou willen proberen met Monique. Maar wat nog veel verrassender is, zij lijkt bereid om de vader van haar zoontje wederom een nieuwe kans te geven. Dat moet echte liefde zijn, want Monique streek ook al over haar hart nadat André haar bedrogen had met Bridget Maasland.

Onvolwassen
Bridget noemde hem onvolwassen. ,,Hij is eigenlijk nooit voor me opgekomen, want dat was het beste voor hemzelf. Maar ik neem het hem ook weer niet kwalijk, want het is een bepaalde onvolwassenheid, misschien moet hij daar nog in groeien. (…) Maar ik was wel echt teleurgesteld. Dat iemand je zo op een voetstuk kan zetten en daarna zo over je heen kan lopen.’’

Liefdesavontuur
André leek zijn lesje te hebben geleerd totdat hij Monique weer verliet voor een liefdesavontuur. Eerst met Sarah van Soelen en daarna met Anne Rose Zonneveld. Daarna werd André weer als vanouds met zijn Moon gezien. Inmiddels verblijft Dré in Florida, maar in gedachten is hij bij Moon.

Hereniging
Dat blijkt volgens Juice Channel uit de post die André nu van Instagram heeft verwijderd. Het was de destijds spraakmakende post waarin hij de breuk met Monique bekendmaakte. Daarmee lijkt André de breuk in het verre Amerika ook voor de buitenwereld ongedaan te maken.  

Meer DenD