ZO woont drummer Kensington ‘dankzij verkoop villa aan Meilandjes?’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

De drummer van Kensington heeft een nogal exorbitante hoeveelheid winst behaald op zijn villa in Noordwijk. Mogelijk kon de drummer, ofwel Niels van den Berg mede hierdoor zijn intrek nemen in een bijzonder, Amsterdams grachtenpandje.

Gelukhebber

Wie in de Amsterdamse Jordaan een grachtenpand weet te bemachtigen is een absolute gelukhebber. De verkoper van de Noordwijkse villa aan familie Meiland is zo’n gelukhebber. Met meer dan een miljoen euro winst op zak heeft Niels voor 1.587.000 euro een rijksmonument op de kop getikt, aldus de website BekendeBuren. De vraagprijs was echter 1.675.000 euro. Ook hier lijkt Niels dus behoorlijk wat geluk te hebben.

Bruisende Amsterdam

De drummer liet een hypotheek vestigen van 1.774.500 euro. Op zijn oude woning in Noordwijk maakte hij in drie jaar tijd 1,3 miljoen euro winst. Nu neemt Niels dus zijn intrek in de woning met vier slaapkamers gelegen in het bruisende Amsterdam. Daarnaast beschikt de nieuwe woning over niet één, maar twee keukens. En een zonnig, ruim terras. 

Benieuwd naar de woning? Bekijk de foto’s via deze link. 

‘Huisvredebreuk’

Familie Meiland zal dus intrek nemen in de oude woning van Niels. Of de buren in Noordwijk daar blij mee zijn is nog maar de vraag. Eind april schreven we over de overlast die Meiland-fans nu al in de wijk veroorzaken. ,,Het is een komen en gaan van mensen die het nieuwe huis van Martien en Erica willen bekijken” vertelde de buurman toentertijd aan Story. ,,Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. En dan te bedenken dat Martien en Erica hier nog niet eens wonen!” De buurman noemt het ‘huisvredebreuk’. Over minder dan een maand nemen Martien en Erica hun intrek in hun nieuwe woning. 

Tags

ERICA MEILANDFAMILIE MEILANDKENSINGTONMARTIENMARTIEN EN ERICAMARTIEN MEILANDMEILANDNIELS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck