Zus Ronaldo haalt uit naar Van Dijk

Door:
03-12-2019

Een niet serieus bedoelde opmerking van Virgil van Dijk heeft de zus van Cristiano Ronaldo woedend gemaakt. Katia Aveiro veegde de vloer aan met de verdediger van Liverpool, die in de verkiezing van de Gouden Bal op de tweede plaats eindigde achter Lionel Messi.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Van Dijk zei in een vraaggesprek dat Ronaldo geen concurrent voor hem was in de verkiezing, maar de zus van Ronaldo snapte kennelijk niet dat de aanvoerder van Oranje een grapje maakte. Ze ging tekeer op Instagram.

“Ik denk dat er mensen zijn die compleet gefrustreerd leven! En buiten de realiteit. Beste Virgil, waar jij nu bent, daar is Ronaldo al duizend keer geweest. Cristiano Ronaldo is drie keer kampioen geweest in het land waar jij al jaren speelt en het jou nog steeds niet gelukt is. Cristiano Ronaldo is zelfs de beste speler en de topscorer geweest van het land waar jij speelt. Overigens was hij toen jonger dan jij nu bent.”

Het is nog maar het begin van een tirade, die eindigt met de woorden: “Nou, Virgil, ga maar een paar prijzen winnen die er echt toe doen en dan praten we verder. Als je er wat hebt veroverd, en dan bedoel ik de echt belangrijke, misschien mag je dan aan dezelfde tafel zitten als Cristiano.”

 

BUZZS

 

 

Meer DenD