Zwangere Morgan wil op de Spelen alweer voetballen

Door:
07-11-2019

De Amerikaanse topvoetbalster Alex Morgan is in verwachting van haar eerste kind. Maar zodra ze is bevallen, wil ze zo snel mogelijk weer het veld op. De 30-jarige spits van Orlando Pride en van ‘Team USA’ heeft haar zinnen gezet op de Olympische Spelen in Japan. “Het wordt krap, maar als het lukt, wil ik daar mijn land vertegenwoordigen”, zegt Morgan, die twee weken geleden onthulde dat ze zwanger is.

Morgan en haar man Servando Carrasco, die in de MLS voetbalt voor LA Galaxy, verwachten in april een meisje. “We houden nu al van haar, terwijl we d’r nog niet eens hebben ontmoet”, schreef de voetbalster bij het bericht op Instagram waarin ze haar zwangerschap onthulde. “Het nieuwste lid van de Carrasco-familie komt er aan.” De Olympische Spelen beginnen eind juli.

Morgan prolongeerde afgelopen zomer met de nationale ploeg de wereldtitel. De Amerikaanse vrouwen versloegen Oranje in de finale met 2-0. Morgan versierde na een uur spelen de strafschop waaruit Megan Rapinoe de score opende. De spits van Amerika werd gedeeld topscorer van het WK met zes goals. Vijf daarvan maakte ze in de eerste groepswedstrijd tegen Thailand (13-0). Morgan is in eigen land een grote ster. Ze verdient miljoenen met haar activiteiten binnen en buiten het veld. De Amerikaanse diva heeft tal van persoonlijke sponsordeals, ze figureerde in films en pronkte op de voorkant van de vermaarde badpakkenspecial van Sports Illustrated.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen