Acteurs wisten niets van De Luizenmoeder-producten

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De acteurs van De Luizenmoeder kregen gisteren een verrassing die niet bij iedereen evengoed viel. Niemand van de cast wist namelijk dat Kruidvat merchandise verkoopt van de populaire serie.

Handdoeken

6Inside meldde gisteravond dat de drogisterijketen spullen met teksten van De Luizenmoeder verkoopt, zoals handdoeken, pannenlappen, kalenders en tassen. Een medewerker van Kruidvat presenteerde de spullen bij het showbizzprogramma.

Het is opvallend dat Diederik Ebbinge, die meester Anton speelt in de populaire serie, niets weet van de producten. Het programma en veel van de teksten zijn namelijk door hem bedacht. Samen met Ilse Warringa, juf Ank, schrijft hij de serie. Albert Verlinde heeft wel een idee hoe het is gegaan: ,,Het heeft toch te maken met spanning op de set van De Luizenmoeder. Toen die serie begon geloofde helemaal niemand erin. Het tweede seizoen kreeg een budget waarvoor ook de eerste reeks gemaakt werd. Dan komt er een spanning, want alle acteurs, schrijvers en regisseurs gaan natuurlijk meer vragen, want het wordt internationaal verkocht en er kijken 4 miljoen mensen naar. Toen zei AVROTROS: ‘Dat hebben we er niet voor over.’ Toen zei AVROTROS: ‘Weet je wat, jullie mogen lekker die producten uitbrengen als producent.’ Op die manier zal het geregeld zijn.”

SMS

Vlak na de uitzending van 6Inside ontving Albert een sms van Diederik: ,,Leuk dat Kruidvat. Weet er namelijk niets van.” Het management van Diederik meldde daarna: ,,Niemand weet er wat van van de acteurs. De producent heeft de deal gesloten.”

Tags

6INSIDEDE LUIZENMOEDERJUF ANKMEESTER ANTON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck