Afgewezen Esther: ‘Geert had geen diepgang’

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Esther uit Vroomshoop moest de boerderij van Geert verlaten. Gisteravond was te zien dat de boer Esther het minst leuk vond van de drie vrouwen. Hoewel ze eerder tegen Yvon had gezegd dat ze het wel zag zitten om verder te gaan met Geert, leek ze toch niet echt onder de indruk van het slechte nieuws.

Hopen op diepgang

Iedere week wordt er op de website van Boer zoekt Vrouw filmpjes gepubliceerd waarin de afgevallen kandidaten hun verhaal doen en vertellen wat zij van ‘hun’ boer vonden. ,,Jazeker. Hij is leuk. Waarom? Vanwege de manier waarop hij soms naar je kijkt’, zei de vrouw nog tegen Yvon. Maar in het filmpje zegt Esther heel iets anders. ,,Ik heb leuke dagen gehad en Geert leren kennen als een leuke hartelijke man. Toen ik de brief schreef, hoopte ik dat hij ook een stukje diepgang had. Maar dat is er tijdens de logeerweek niet uitgekomen. Ik miste de chemie die ik nodig heb om een man echt leuk te vinden.”

Toekomst op boerderij

Het is voor Geert te hopen dat zijn andere twee vrouwen, Vera en Angela, niet meer behoefte hebben aan diepgang. Ze lijken allebei erg onder de indruk te zijn van de zelfverzekerde boer en zien een toekomst samen met hem op de boerderij wel zitten.

Tags

AFGEWEZENANGELABOER ZOEKT VROUWBZVESTHERGEDUMPTGEERTOEFFELTVERA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck