‘And just like that…’ vanaf 9 december te zien!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

De releasedate van de serie ‘And just like that…’ is bekendgemaakt. Die serie betreft de reboot van de succesvolle serie ‘Sex and the City’ met Sarah Jessica Parker…

De releasedate van de langverwachte serie ‘And just like that…’ is eindelijk bekendgemaakt. Vanaf 9 december is de serie te zien. Het betreft een reboot van de succesvolle serie ‘Sex and the City’. Die serie draaide van 1998 tot 2004 en heeft een groot aantal prijzen gewonnen. Sarah Jessica Parker, Kristin Davis en Cynthia Nixon zijn in de serie weer te zien.

Tien afleveringen

Op 9 december worden de eerste twee afleveringen van de serie gereleased. Daarna wordt elke donderdag de volgende aflevering gepubliceerd. In totaal zal de serie tien afleveringen omvatten. In deze serie ontdekken de hoofdrolspelers de complexiteit van het leven en vriendschap als mensen de vijftig gepasseerd zijn. Na de serie ‘Sex and the City’ zijn ook nog twee films gemaakt op basis van de serie. Mensen die nieuwsgierig zijn naar de serie, kunnen als voorproefje alvast de trailer bekijken. De Nederlandse fans moeten overigens nog wel even wachten, want HBO Max is nog niet beschikbaar in Nederland. Dat platform komt naar verwachting in 2022 naar Nederland.

https://youtu.be/KNLwEjJPbcs

Tags

HBO MAXKRISTIN DAVISLEVENSARAH JESSICA PARKERSERIESEX AND THE CITYTELEVISIEVRIENDSCHAP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck