André filmt zijn zingende zoon: ‘Gaat steeds beter’

Cute: André filmt zijn zingende zoontje
Door: Charlotte Wijnen
10-01-2023

Kleine Dré heeft blijkbaar hetzelfde talent als zijn vader. André filmt zijn zoontje terwijl hij in de auto aan het zingen is. ,,Gaat wel echt steeds lekkerder hoor”, schrijft de zanger trots bij de beelden.

Talent

Naast judo, heeft kleine Dré kennelijk nóg een hobby. Net als zijn vader, houdt het zoontje van André en Monique van zingen! Tijdens een autorit zingt kleine Dré luid mee met het nummer ‘Bloody Mary’ van Lady Gaga waarop André zijn zoontje begint te filmen. Dré is nog maar zes jaar oud, maar laat horen dat hij de tekst helemaal uit zijn hoofd kent. André reageert enorm verbaasd op het talent van zijn zoontje. ,,Gaat wel echt steeds lekkerder hoor”, schrijft hij trots bij de beelden.

Onherkenbaar

De zanger laat zijn zoontje bewust niet zien in het filmpje; een paar jaar geleden kozen hij en Monique ervoor om kleine Dré niet meer herkenbaar in beeld te brengen. Hoewel André zijn zoontje het liefst aan iedereen laat zien, merkte hij een tijd geleden dat Dré het zelf niet fijn vond dat hij overal herkend werd. ,,Hij vond het vervelend”, zei de zanger eerder aan tafel bij Jinek. ,,Dan kwamen we in een supermarkt en dan keken mensen naar hem. Hij vroeg dan: ‘Waarom kijkt die mevrouw zo lang naar mij?’ of iemand kneep hem in zijn wang.”

Meer DenD