Angela afgeknapt op boer Geert?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Ze was zo verliefd op hem, maar dat gevoel lijkt bij Angela te bekoelen. In een vooruitzicht van de komende aflevering van Boer zoekt Vrouw is te zien dat Angela voor het eerst twijfels krijgt over de boer.

‘Er zit geen beweging in’

Geert uit zijn emoties niet echt, lijkt ook niet de behoefte te hebben om Angela aan te raken en is vooral heel erg koel. Angela daarentegen leek stapelverliefd op de boer, maar op citytrip raakt ze toch teleurgesteld. ,,Je komt ook niet binnen. Hij is eigenlijk vanaf de speeddate tot nu exact hetzelfde. Er zit geen beweging in”, zegt Angela. ,,Misschien houdt hij gewoon wel een stukje gereserveerdheid over zich. Je bent nu eindelijk met zijn tweeën. Dus nu kun je dat gewoon laten zien, lijkt me.”

Geen interesse?

Veel kijkers dachten al te zien dat boer Geert niet bepaald onder de indruk is van Angela. Hij gaf een zuinig kusje toen hij op bezoek ging bij Angela en haar dochters en was tijdens de logeerweek meer bezig met de billen van Vera dan met Angela. Pas toen Vera aankondigde naar huis te gaan omdat er voor haar geen serieuze relatie inzat, begon hij volgens kijkers om te kijken naar Geert. Zal Angela tijdens de citytrip hetzelfde inzicht krijgen als de kijkers of winnen de charmes van Geert toch haar hart?

Tags

ANGELABOER GEERTBOER ZOEKT VROUWCITYTRIP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie