Angela: ‘Boer Geert en ik hebben gezoend!’

Door: DitjesenDatjes
23-04-2020

Angela was al dagen onder de indruk van nuchtere boer Geert, maar de boer leek volgens kijkers meer interesse te hebben in de spontane en drukke Vera. Zij verliet afgelopen week vrijwilliger de boerderij, en Angela onthult dat de liefde tussen haar en Geert is opgebloeid!

‘Dat dan weer wel’

In het voorstukje voor de aflevering die komende zondag wordt uitgezonden zegt Angela: ,,Ik voel me supergoed. Er is andere spanning dan de rest van de week want je best met z’n tweeën over.” Op de avond dat Vera wegging wilde de boer zijn vrouwen voorstellen aan zijn vrienden. Dat geplande feestje ging ondanks het vertrek van Vera gewoon door. ,,We hebben wel braaf apart geslapen vannacht”, gaat Angela verder. ,,Maar we hebben wel gisteravond even gezoend. Dus….dat dan weer wel.”

Als in komende uitzending inderdaad blijkt dat de vonk is overgesprongen tussen Geert en Angela gaan ze samen op citytrip. Dan zullen ze ontdekken of ze ook in een andere omgeving dan de boerderij het leuk met elkaar kunnen hebben en zullen de gesprekken misschien nét wet diepgaander zijn dan tot nu toe. Want Geert blijkt vooral van de grappen en het flirten te houden, maar niet van de serieuze gesprekken.

Meer DenD