Angela getekend door harde woorden boer Geert

Angela Ham
Door: DitjesenDatjes
10-06-2020

Boer Geert gaat volgens veel kijkers de geschiedenis in als een van de meest botte boeren uit Boer zoekt Vrouw (BZV) ooit. En dat is vooral tragisch voor briefschrijfster Angela. Want ondanks dat BZV alweer enkele weken achter ons ligt, ondervindt zij nog steeds de gevolgen van Geerts snoeiharde afwijzing.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Je kunt mij niet bijhouden’

Wat een leuke en romantische stedentrip moest worden, eindigde in teleurstelling en liefdesverdriet. Terwijl Angela haar best deed om het gezellig te maken en dichter tot boer Geert te komen, was de boer meer geïnteresseerd in zijn telefoon. Kijkers zagen al langer dat Geert niet dol was op Angela, maar zij werd hierdoor toch overvallen. ,,Nou, ik denk dat wij niet bij elkaar passen”, zei Geert in een klein cafeetje in Navarra. ,,Jij kunt mij niet bijhouden.”

Opnieuw openstellen

Aan De Telegraaf vertelt Angela nu haar kant van het verhaal. Terwijl boer Geert inmiddels al twee nieuwe ‘wauwie’s’ heeft gehad en meer dan ooit open staat voor de liefde en vrouwen, is dat bij Angela anders. De afwijzing van Geert is haar niet in de koude kleren gaan zitten. ,,Ik ben vooral bang om mijn hart weer open te stellen voor iemand, ook al heeft hij misschien oprecht het beste met me voor”, vertelt Angela. ,,Dat zal het grootste obstakel worden voor de kerel die een poging wil wagen: hij zal geduld met me moeten hebben.”

Meer DenD