Angela Groothuizen geeft update na hartverscheurend verhaal

Angela Groothuizen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Angela brak de harten van vele volgers toen zij een verdrietige foto deelde op haar Instagram. Te zien was hoe Angela’s tante en oom herenigd waren in het ziekenhuis, na gescheiden te zijn door corona. Angela laat nu weten hoe het met Tante Jo en Oom Riekus gaat…

Hartverscheurend

Angela plaatste een hartverscheurende foto van haar tante en oom op Instagram. Het stel werd door het coronavirus op brute wijze gescheiden en belandde in verschillende ziekenhuizen.

Stichting Ambulance Wens vervulde de laatste wens van het stel. Ze brachten het echtpaar weer bij elkaar voor een dag.

,,Mijn oude tantetje Jo en oom Riekus zijn dankzij @ambulancewens even bij elkaar”, begint Angela haar verhaal op Instagram. Zij vervolgt: ,,Onlangs waren ze 65 jaar getrouwd en nu liggen ze met Covid in twee verschillende ziekenhuizen (Hoorn en Alkmaar). Een lieve foto maar je hart breekt toch?”

https://www.instagram.com/p/CF5HZCshZdz/

Update

De emotionele foto maakte een hoop los van fans en vrienden van Angela. In Privé laat Angela weten hoe het nu met haar oom en tante gaat.

Zij vertelt dat de besmetting plaatsvond bij een viering van het 65-jarige jubileum van haar oom en tante.

,,Tante Jo, een jongere zus van mijn moeder, en oom Riekus waren onlangs 65 jaar getrouwd. Dat jubileum hebben ze in familiekring gevierd, maar iedereen is ziek geworden. Jo en Riekus moesten opgenomen worden, de één in Hoorn, de ander in Alkmaar. “

Angela vertelt dat kinderen niet langs mochten komen bij hun ouders, omdat ze allen besmet waren met het virus. Dit resulteert erin dat zowel oom Riekus als tante Jo eenzaam in het ziekenhuis liggen. ,,Ze is nog steeds alleen, zonder haar kinderen en kleinkinderen zolang zij in quarantaine zitten,” vertelt Angela.

Gelukkig heeft Angela ondanks de schrijnende situatie goed nieuws te melden.

,,Het goede nieuws is dat tante Jo nu naar een verzorgingshuis gaat. Ome Riekus is ook aan het opknappen. Een paar dagen geleden dachten we dat het afgelopen zou zijn met Riekus, maar gisteren stuurde mijn neef me toch weer een fantastische foto toe van ome Riekus met een nul-punt-nul biertje in zijn hand. Daar moest ik verschrikkelijk hard om lachen.

Angela vertelt opgelucht te zijn, maar dat de zorgen niet volledig verdwenen zijn. ,,Gelukkig gaat het op dit moment redelijk met mijn oom en tante, maar het zijn natuurlijk mensen van de dag.”

LEES OOK:

Weer tragedie voor Angela Groothuizen

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie