Showbizz-expert Anette de Vries: ‘Wat weet Kelly van John Ewbanks geheimen?’

Anette weet iets over Kelly
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

Liedjesschrijver John Ewbank zal thuis heel wat uit te leggen hebben na de explosieve onthullingen over zijn vermeende affaires. Wist verloofde Kelly Weekers dat hij gewoon ‘vrij’ wilde zijn? 

De geruchtenmolen draait op volle toeren. Maar liefst twintig spionnen hebben zich gemeld bij Life of Yvonne om het vermeende dubbelleven van John Ewbank bloot te leggen. Volgens de sappige roddels zou hij meiden bestoken met appjes en belletjes, ze verleiden door liedjes voor ze spelen op de piano, en ondertussen ‘zieke fantasieën’ op ze los te laten.

Rood
Volgers van John, bekend van hits als ‘De Bestemming’, ‘Rood’ en ‘Vrij zijn’ vragen zich af of de man achter deze prachtige liefdesliedjes wel zo trouw is als zijn muziek doet vermoeden. De schokkende en expliciete onthullingen werpen een schaduw over zijn reputatie en zorgen voor een deuk in zijn imago als romantische woordkunstenaar.

Playbackshow
Maar de grote vraag is: wat weet zijn verloofde Kelly Weekers, de moeder van zijn twee kinderen? Was ze op de hoogte en sloot ze bewust een oogje (of misschien wel meerdere oogjes) toe? Of zal zij zich nu moeten afvragen of hun relatie écht een mooi duet is of gewoon een playbackshow?

Zwembad
De laatste foto op Instagram die John plaatste, schetst een idyllisch beeld van hun vakantie op Ibiza. We zien Kelly genieten aan het luxe zwembad en filmpjes van John die bij zonsondergang met zijn kinderen speelt in de branding. Het staat in schril contrast met de beschuldigingen dat hij een seriële vreemdganger zou zijn met een voorliefde voor jonge meisjes.

Storm
Ik kan me niet anders voorstellen dan dat John thuis een storm van vragen en verantwoording wacht. Al zou het ook zomaar kunnen dat Kelly de juice niet gelooft, of in elk geval voor de buitenwereld pal achter haar man blijft staan.

Happy
Te midden van de heftige verhalen rond John klampt Kelly, psycholoog en lifecoach, zich vast aan haar zelfgeschreven literaire reddingsboeien: ‘Happy Life 365’ en ‘De kracht van keuze’. Maar terwijl zij haar weg naar geluk beschrijft, vraag ik me af of deze boeken ook de antwoorden bevatten op hoe ze om moet gaan met een partner die volgens de aanhoudende stroom juice de verleiding niet kan weerstaan.”

Tags

JOHN EWBANKKELLY WEEKERSYVONNE COLDEWIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck