Back to school

Back to School
Door: DitjesDatjes
10-09-2015

Naast celebrity zijn artiesten vaak ook vader of moeder. Liefdevolle papa’s en mama’s die hun kinderen het liefst elke dag zelf naar school brengen. Ieder schooljaar weer…


Back to school - Alain Clarke
Hollandse Hoogte

 

Het is wel de relaxte kant aan het artiestenvak: dat je als vader je zoon naar school kunt begeleiden. En dat weet Alain Clark ook.


Back to school - Alessandra Ambrosio
Hollandse Hoogte

 

Noah, het zoontje van topmodel Alessandra Ambrosio, laat zich het liefst door mama naar school dragen.


Back to school - Naomi Watts
Reporters

 

Naomi Watts mag dan nog zoveel succes hebben, Alexander en Samuel houden haar met beide benen op de grond. Bij hen is ze gewoon moeder.


Back to school - Jason Priestley
Hollandse Hoogte

 

Hun postcode is nog steeds 90210, de serie waarin papa Jason Priestley ver voor hun geboorte furore maakte. Nu nemen de kinderen papa mee naar school.


Back to school - Cristiano Ronaldo
Hollandse Hoogte

 

Cristiano Ronaldo’s zoontje Cristiano junior mag dan een ‘anonieme’ moeder hebben, zijn vader is een van de beste voetballers ter wereld. Hoe cool is dat?


Back to school - Julia Roberts
Reporters

 

‘Niet zo treuzelen’, lijkt Julia Roberts te willen zeggen tegen haar kroost. Alsof ze te laat van huis zijn vertrokken. Dat kan natuurlijk niet op een eerste schooldag!


Back to school - Sarah Jessica Parker
Hollandse Hoogte

 

Sarah Jessica Parker probeert haar dochtertjes Marion en Tabitha zoveel mogelijk zelf naar school te brengen. Vooral op de eerste dag na de zomervakantie.


Back to school - Gabriel Aubrey
Reporters

 

Sinds papa Gabriel Aubry niet meer samen is met mama Halle Berry, zorgt hij ervoor dat zijn tijd met dochter Nahla zo leuk mogelijk is.


Back to school - Mark Wahlberg
Reporters

 

Mark Wahlberg mag er dan wat ongemakkelijk bij kijken, met drie kids zo dicht op elkaar heeft hij aardig wat vader-ervaring.


Back to school - Sarah Michelle Gellar
Hollandse Hoogte

 

Dochter Charlotte lijkt het allemaal niet te boeien, maar Sarah Michelle Gellar probeert het ochtendritueel naar school zo onopvallend mogelijk te maken.


Back to school - Liev Schreiber
Reporters

 

Hoe cool is je vader als hij het New Yorkse verkeer trotseert om je naar school te fietsen? Acteur en regisseur Liev Schreiber doet dat wel veilig met helmpjes op.


Back to school - Jennifer Garner
Hollandse Hoogte

 

Met drie kinderen (Violet, Seraphina en Samuel) probeert de vers gescheiden Jennifer Garner zoveel mogelijk van elk moment met het gezin te genieten.


Back to school - Heidi Klum
Reporters

 

Ook na een lange avond staat mama Heidi Klum voor dag en dauw op om liefdevol voor de kinderen te zorgen.


Back to school - Eric Dane
Hollandse Hoogte

 

Zal Georgia in haar klas al een beetje opscheppen dat ze in de gespierde armen van haar knappe vader Eric Dane (X-Men) naar school wordt gedragen?


Tekst: Jan Casteel

Meer DenD