Bakken vol kritiek op repetitie Waylon

Door: DitjesenDatjes
02-05-2018

Bookmakers en songfestivalfans zijn geschrokken van de repetitie van Waylon. De zanger vertelde eerder het optreden simpel te houden, maar tijdens de repetitie stonden daar opeens een aantal breakdancers. Een slecht idee, vinden velen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Vijf weken geleden dachten de bookmakers dat Waylon hoog zou eindigen op het Eurovisie Songfestival. Hij stond op een zesde plek. Gister, meteen na de repetitie, daalde hij naar een 21ste plek. De dansers, die eerst doen alsof ze muzikanten zijn, vielen niet in de smaak.

Reacties

Ook op Twitter zijn er voornamelijk negatieve reacties te lezen. Een aantal mensen schrijven dat ze hopen dat het optreden een grote grap is. Dat de breakdansers absoluut niet passen bij het nummer en dat Waylon door zijn jas met panterprint en hoed, op een pooier lijkt. Ook schrijft iemand dat de dansers bewegen als zombies.

 

Leugen

Waylon maakt zich niet druk om de reacties. Hij noemt de repetitie ,,Te gek!” en het ging hem vooral om de puntjes op de i te zetten. De zanger beweert dat het nog niet zeker is of hij deze of een andere act volgende week donderdag op het podium neerzet.

In De Wereld Draait Door kondigde Waylon eerder aan dat hij in z’n eentje op het podium in Lissabon zou staan. Nu noemt hij dat een ‘leugentje om bestwil’. ,,I just Lied. Normaal lieg ik niet, behalve als ik een geheim moet bewaren.”

 

Maandagavond werd het nieuws bekend dat Bibi Breijman, de vriendin van Waylon, zwanger is. Voor Bibi is het haar eerste kind. Waylon is al vader van een zoon van vijftien.

Meer DenD