Barbie ‘wist’ overleden vriend uit

Door: DitjesenDatjes
04-07-2021

Samantha de Jong was stapelverliefd op haar vriend Gelmore. Zo verliefd, dat ze besloot om de naam van de man groot op haar borst te tatoeëren. Ruim twee maanden nadat Gelmore plotseling overleed, heeft ze besloten die tatoeage niet meer te willen. Op Instagram laat ze het resultaat van de cover-up zien.

‘Veel complimenten’

De naam Gelmore is niet meer te zien op de borst van Barbie. In plaats daarvan is er nu een grote engel te zien. Samantha schrijft: ,,Ik ben meerdere tattooshops afgegaan en meerdere tattooshops in Nederland benaderd. Die konden er niks van maken en durfde het niet aan omdat het een verschrikkelijk moeilijke cover-up zou worden.” Gelukkig heeft de blondine uiteindelijk wel een shop gevonden die over de getatoeëerde naam een nieuwe tatoeage wilde zetten. ,,Ik ben er zeer tevreden over en krijg veel complimenten.”

Drugs?

In haar post noemt ze niet één keer de naam van haar overleden vriend. En dat terwijl ze kapot was van verdriet toen Gelmore eind april overleed. Hij zou, volgens Barbie, de vader zijn van haar zoontje Djemino, die later Angelo ging heten. Waaraan Gelmore precies is overleden is niet duidelijk. Buurtbewoners van Barbie zeggen dat Gelmore en Barbie samen drugs hebben gebruikt, allebei buiten bewustzijn raakten en Gelmore niet meer wakker werd.

Een maand na het overlijden van Gelmore kreeg Barbie een nieuwe vriend. Met deze Dave is ze nog steeds samen.

Meer DenD