Barbie zet moeder voor schut met bizarre ‘helm’

Door: DitjesenDatjes
02-10-2019

Samantha de Jong heeft vandaag een wel heel bijzonder filmpje geplaatst op Instagram. Samen met haar moeder  zit ze op de scooter, maar allebei dragen ze geen normale helm. Gelukkig heeft Samantha iets bij zich, dat ze op het hoofd van haar moeder zet……

https://www.instagram.com/p/B3HIFqPFIQx/

Contact

Op dit moment gaat het dus weer heel goed tussen Barbie en haar ouders, maar helaas is het contact een tijd minder geweest. Begin 2018 verbrak zij het contact met haar vader en moeder. Destijds was Samantha net uit de afkickkliniek gezet waar ze verbleef na een zelfmoordpoging. Ze ging bij Jordi Ossel wonen, en wilde geen contact meer met haar familie.
Uiteindelijk, toen Samantha weg was bij Jordi en opnieuw hulp ging zoeken, werd de relatie met haar ouders weer beter. Toch hebben ze elkaar onlangs een tijd niet gezien. ,,Dat heeft alles te maken met mijn broer die ziek is. Ik hou heel veel van hem en ik merk dat ik er slecht tegen kan om hem zo ziek te zien. Voor mijn eigen bestwil kom ik er dus niet”, legde Barbie uit aan weekblad Story. ,,Het is geen onwil. Ik ben nog niet zo stabiel dat ik er voor hem kan zijn.” Hoe het nu met haar broer gaat is niet bekend, maar gelukkig hebben Barbie en haar moeder weer de grootste lol samen.

Meer DenD