Beatrix viert eenzame verjaardag: ‘(Klein)kinderen niet aanwezig’

Beatrix viert trieste verjaardag
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Tien jaar terug werd haar 75ste verjaardag groots gevierd als koningin. In tegenstelling tot prinses Beatrix haar 85ste verjaardag op 31 januari, die er behoorlijk eenzaam uit zal gaan zien in Kasteel Drakensteyn…

Na de afgelopen twee eenzame ‘coronaverjaardagen’, lijkt het erop dat prinses Beatrix haar 85ste verjaardag ook geen volle bak wordt. Veel familieleden kunnen er niet bij zijn om deze mijlpaal met haar te vieren op het landgoed in de bossen van Lage Vuursche.

Aruba

Haar oudste zoon Willem-Alexander, schoondochter Máxima en kleindochter Amalia (19) zitten dan op het Caribische Aruba. Dit is overigens Amalia’s eerste grote reis overzee. ,,Aangezien Beatrix geen fan is van moderne techniek, ligt het niet voor de hand dat er vanaf Aruba even wordt gevideobeld om (schoon)moeder of grootmoeder te feliciteren”, schrijft weekblad Weekend.

Kleinkind Alexia (17) studeert in Wales, waardoor een verjaardagsbezoek aan haar oma ook niet vanzelfsprekend zal zijn. Prinses Ariane (15) heeft het ook druk met studeren aan het Sorghvliet Gymnasium. Overige familieleden studeren of zijn onder andere woonachtig in Londen, Wales en Parijs.

Eloise

Prins Constantijn en prinses Laurentien wonen daarentegen in Den Haag. Op een klein uurtje rijden van Beatrix. De kans dat dochter Eloise meegaat zal klein zijn, sinds zij net is vertrokken naar Kaapstad als deelneemster van Het Perfecte Plaatje.

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck