Beau tikt Henny Huisman op de vingers

Henny Huisman
Door: Charlotte Wijnen
03-06-2021

Het botert al jaren niet tussen Henny Huisman en Marco Borsato. Maar wanneer Henny bij Beau losgaat over de zanger, houdt Beau hem tegen en tikt hem op de vingers.

Henny Huisman dreigde maandenlang om in zijn biografie uit de school te klappen over alle affaires van Marco Borsato. Volgens Beau van Erven Dorens, die hem woensdagavond interviewde over zijn boek, is dit niet gebeurd.

‘Het zegt ook iets over jou’

Het blijkt dat Henny nog veel frustratie heeft jegens Marco, want hij blijft maar doorgaan. Beau gaf aan dat hij de passages over Marco nog wel mee vindt vallen. Maar wat zit Henny nou zo dwars?

Onder andere dat Marco geen actieve rol speelde tijdens de vijftigste verjaardag van Henny, iets wat hij de zanger niet kan vergeven.

Beau vraagt zich hardop af waarom dit Henny nog zó dwars zit terwijl het zich bijna twintig jaar geleden heeft afgespeeld. ,,Het zegt ook iets over jou dat je het zo erg vindt”, aldus Beau. ,,Ja, maar er zit nog wel wat meer aan vast. Er staat in het boek nog meer”, reageert Henny.

‘Niet Marco bashen’

Maar waar doelt Henny dan op? Volgens Henny gooit Marco ‘zomaar’ mensen aan de kant met wie hij werkte. ,,Dan heb ik het over de geluidstechnicus, waar hij jaren mee werkte.” De geluidstechnicus is nooit meer de oude geworden volgens hem.

Dit schoot bij Beau in het verkeerde keelgat, want hij grijpt in. ,,Laten we niet Marco gaan bashen.” Beau vindt het allemaal wel meevallen.

Meer DenD