BEKENTENIS HARRY: Ik ging door diepe mentale crisis

Prins Harry
Door: DitjesDatjes
17-04-2017

Prins Harry zat de afgelopen tijd zodanig met zichzelf in de knoop over de dood van zijn moeder in 1997 dat hij professionele hulp heeft moeten zoeken. ,,ik stond op het punt om in te storten”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Harry vertelt in een interview dat hij na de dood van zijn moeder heel langzaam in een diepe depressie raakte. Vier jaar geleden zag hij er geen gat meer in en moest hij hulp gaan zoeken bij een psychiater.

,,Ik heb het overlijden van mijn moeder te lang weggedrukt. Te lang mijn kop in het zand gedrukt. Ik stond op het punt mensen in elkaar te meppen.” vertelt Harry, die zegt dat zijn broer William een grote voor hem was tijdens deze moeilijke periode.

,,William raadde me aan professionele hulp te zoeken”, zegt William, die ook vertelt dat hij in die periode fanatiek is gaan boksen. ,,Dat hielp bij het afblazen van stoom.”

 

 

 

Meer DenD