Bewondering en ergernis door zieke Eva

Door: Tanja Brouwer
29-01-2019

Kijkers van het programma Jinek troffen gisteravond een zieke Eva aan. Haar stem was schor, en ook oogde ze niet helemaal fit. Hoewel een aantal kijkers het knap vinden dat ze toch aan het werk is, vinden velen het verstandiger als Eva voortaan thuisblijft als ze ziek is.

Last

Bijna 900.000 mensen zagen de snipverkouden Eva. ,,Normaal gesproken gaan we meteen naar het nieuws, maar ik wil eerst mijn excuses aanbieden voor mijn stem’’, begon de journaliste de uitzending. ,,Ik geloof dat ik niet helemaal heb kunnen ontsnappen aan de griepgolf. Ik ga er het beste van proberen te maken, ik hoop niet dat u er te veel last van heeft.’’

Veel mensen laren via Twitter weten dat ze denken dat het beter is als Eva lekker thuis gaat uitzieken. Een aantal schrijven dat netjes en positief op, maar er zijn ook kijkers die zich enorm ergeren aan de zieke Eva. Zij vinden het ongelooflijk dat zij schor en ziek aan het werk is.

 

 

https://twitter.com/ArnoLucas/status/1090011322614468610

 

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen