Binnenkijken: Déze villa kochten Jutta en Koen voor relatiebreuk

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het is over en uit tussen Jutta Leerdam en Koen Verweij. En dat terwijl ze kort voor de relatiebreuk samen een villa kochten. Kijk hier binnen in het optrekje…

Jutta en Koen maakten gisteren op Instagram bekend dat ze na vijf jaar een punt achter de relatie hebben gezet. Het nieuws kwam nadat er via juicekanalen hardnekkige geruchten rondgingen over het vermeende bedrog van Koen.

Relatiebreuk

Tijdens de Olympische Spelen zou Koen Jutta volgens geruchten al bedrogen hebben. Koen besloot toen te reageren op de geruchten en zei dat er absoluut niets van waar is. Gisteren gingen er opnieuw geruchten rond over Koen: hij zou afgelopen weekend wéér de fout in zijn gegaan.

Niet lang nadat Yvonne Coldeweijer de ‘juice’ op Instagram deelde, kwamen Jutta en Koen met het statement naar buiten dat ze uit elkaar zijn. Wanneer ze precies een punt achter de relatie hebben gezet is niet bekend, maar eerder dit jaar hebben ze nog wel samen een villa gekocht.

Wie blijft er wonen?

Het gaat om een vrijstaande villa die op loopafstand van het ijsstadion Thialf in Heerenveen ligt. Jutta en Koen kochten het optrekje voor een prijs van 656.000 euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 800.000 euro, meldt BekendeBuren.

De villa heeft een woonoppervlakte van 168 vierkante meter en beschikt over zes kamers. De woning staat op allebei de namen, dus het is nog maar de vraag wie er blijft wonen.

Kijk HIER binnen in de villa

Tags

BREUKJUTTA LEERDAMKOEN VERWEIJRELATIEBREUKYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck