Bizarre geruchten over boerin Michelle doen de ronde

Boerin Michelle was in Boer zoekt Vrouw regelmatig huilend te zien. Ze is ontzettend gekwetst in vorige relaties, en vindt het daarom eng om opnieuw verliefd te worden. Toch is dat gelukt, want zij en Maarten zijn dol op elkaar. Maar nu blijkt dat Michelle niet alleen maar zelf gekwetst is. Zij blijkt zelf ook geen engeltje te zijn.

Affaire

Een insider vertelt aan Privé dat Michelle in het verleden is vreemdgegaan! Ze zou haar toenmalige vriend hebben bedrogen met een medewerker van de champignonnenkwekerij die ze runt. ,,Ze is zelf ook niet de liefste”, vertelt de insider. ,,Ze heeft tot drie jaar geleden samengewoond met een jongen en toen is vreemdgegaan met een personeelslid. Nu doet ze zielig op tv, maar Michelle is geen engeltje.”

Drugs

De insider vertelt het weekblad ook over het drugsgebruik van Michelle, want de Boekelse zou geen problemen hebben met hallucinogene drank uit het Amazonegebied. ,,Het gebeurde in het voorjaar van 2016 op vrijdagmiddagen in een hotel. Michelle was flink de weg kwijt.” De drug wordt de laatste jaren steeds populairder, en wordt vooral gebruikt bij spirituele groepsceremonies. Michelle heeft in het populaire programma vaak vertelt over haar interesse voor het bovennatuurlijke. Ze gaf edelstenen aan haar briefschrijvers en liet een paar mannen op een boeddhistisch matje liggen, maar Michelle zou dus nog veel verder gaan om in hogere sferen te komen.