Bloed, zweet en tranen bij Roxeanne Hazes

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Roxeanne Hazes heeft een moeilijke periode achter de rug. Dit laat zij weten in een emotioneel bericht die zij op Instagram deelt. De zangeres beweert de laatste tijd wel erg veel ups en downs te hebben gehad.

Verdriet en plezier

Met een bijna uitverkochte najaarstour voelt Roxeanne zich de hemel in geprezen. ,,Wat ben ik dankbaar voor alles wat ik de afgelopen tijd mag voelen, ervaren en delen. Ups & downs, verdriet en plezier”, schrijft de dochter van Dré op Instagram, bij een collage van sentimentele foto’s.

‘Who gives a f*ck?’

Maar de zangeres heeft ook veel verdriet gekend. ,,Om de beste versie van mezelf te worden, moeten oude wonden soms weer even opengereten worden. Iets wat ik in het verleden als ‘eng’ gezien zou hebben, helpt me nu om te groeien” legt Hazes uit. Ook weet ze heel goed dat ze er nog lang niet is. Maar ,,who gives a f*ck?” schrijft Rox.

Rijkdom

Ook al heeft de zangeres zichzelf nog niet gevonden, ze gunt zichzelf de zoektocht en bekijkt het juist positief. ,,Ik zie het als rijkdom” laat zij weten. Daarna brengt ze ook nog even een ode aan haar fans: ,,Tijdens mijn shows krijg ik zoveel liefde van jullie terug, zoveel verhalen naderhand, die ik meeneem in mijn hart en waar ik me in herken, net zoals jullie je herkennen in mijn verhaal” aldus een emotionele Roxeanne.

Geëmotioneerde fans

De 26-jarige laat weten dat zij het allermooiste beroep heeft en het mooiste publiek waardoor haar fans ook geëmotioneerd raken. ,,(H)eerlijk, mooi en puur mens ben je!” schrijft een fan. Een andere volger reageert: ,,Zo vervelend als ik je vroeger vond, zo leuk vind ik je nu. Ga zo door en je schopt het nog veel verder.”

https://www.instagram.com/p/B5Ni0rqAiPe/

Tags

DOCHTER VAN DREEMOTIONEELHAZESROXEANNE HAZESZANGERES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck