Bloed, zweet en tranen bij Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes heeft een moeilijke periode achter de rug. Dit laat zij weten in een emotioneel bericht die zij op Instagram deelt. De zangeres beweert de laatste tijd wel erg veel ups en downs te hebben gehad.

Verdriet en plezier

Met een bijna uitverkochte najaarstour voelt Roxeanne zich de hemel in geprezen. ,,Wat ben ik dankbaar voor alles wat ik de afgelopen tijd mag voelen, ervaren en delen. Ups & downs, verdriet en plezier”, schrijft de dochter van Dré op Instagram, bij een collage van sentimentele foto’s.

‘Who gives a f*ck?’

Maar de zangeres heeft ook veel verdriet gekend. ,,Om de beste versie van mezelf te worden, moeten oude wonden soms weer even opengereten worden. Iets wat ik in het verleden als ‘eng’ gezien zou hebben, helpt me nu om te groeien” legt Hazes uit. Ook weet ze heel goed dat ze er nog lang niet is. Maar ,,who gives a f*ck?” schrijft Rox.

Rijkdom

Ook al heeft de zangeres zichzelf nog niet gevonden, ze gunt zichzelf de zoektocht en bekijkt het juist positief. ,,Ik zie het als rijkdom” laat zij weten. Daarna brengt ze ook nog even een ode aan haar fans: ,,Tijdens mijn shows krijg ik zoveel liefde van jullie terug, zoveel verhalen naderhand, die ik meeneem in mijn hart en waar ik me in herken, net zoals jullie je herkennen in mijn verhaal” aldus een emotionele Roxeanne.

Geëmotioneerde fans

De 26-jarige laat weten dat zij het allermooiste beroep heeft en het mooiste publiek waardoor haar fans ook geëmotioneerd raken. ,,(H)eerlijk, mooi en puur mens ben je!” schrijft een fan. Een andere volger reageert: ,,Zo vervelend als ik je vroeger vond, zo leuk vind ik je nu. Ga zo door en je schopt het nog veel verder.”

View this post on Instagram

Nog 2 shows te gaan en dan zit helaas de najaarstour van 2019 er alweer op. Een, op één zaal na, uitverkochte tour (want er zijn nog een paar kaarten voor de laatste show in Oosterpoort, Groningen op 7 december. Check link in BIO). Wat ben ik dankbaar voor alles wat ik de afgelopen tijd mag voelen, ervaren en delen. Ups & downs, verdriet en plezier. Om de beste versie van mezelf te worden, moeten oude wonden soms weer even opengereten worden. Iets wat ik in het verleden als ‘eng’ gezien zou hebben, helpt me nu om te groeien. En ik ben er nog lang niet… Ik weet nog steeds niet wie ik ben of wil zijn en ik kan eindelijk zeggen: “Who gives a f*ck?” Ik gun mezelf die zoektocht. En ik zie het als rijkdom, dat ik dit soort dingen met jullie mag delen. Op het podium, op social media, face to face. Door die vrijheid geniet ik nog intenser van mijn tour. Tijdens mijn shows krijg ik zoveel liefde van jullie terug, zoveel verhalen naderhand, die ik meeneem in mijn hart en waar ik me in herken, net zoals jullie je herkennen in mijn verhaal. En dan besef ik me maar al te goed dat ik het allermooiste beroep heb en het mooiste publiek voor me staat. WE’VE GOT THIS! Je bent niet alleen. We helpen elkaar door shitty periodes heen. JUIST door er over te praten, open te staan voor gesprekken en liefde door te geven wat niets kost, behalve een beetje tijd en aandacht. Dus… Volgende week rocken we Utrecht, die week daarna, Groningen en dan zie ik jullie weer in het voorjaar! Tickets voor de voorjaarstour zijn verkrijgbaar via de link in mijn bio. Ik kijk er ZOOO naar uit! #alleenmaarliefde ❤️ {📸: @evacaptures}

A post shared by 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) on