BNNVARA komt met nieuwe serie: BuZa

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

De makers van Klem komen met de serie BuZa. De kijkers volgen Maarten Meinema, de nieuwe minister van Buitenlandse Zaken die te maken krijgt met veel problemen, zowel op gebied van werk als op persoonlijk vlak…

BNNVARA brengt de serie BuZa. Eerder werd al bekend dat er aan deze serie gewerkt werd. BuZa is een afkorting die vaak op het binnenhof wordt gebezigd voor het ministerie van Buitenlandse Zaken. De serie volgt Maarten Meinema die als groentje het binnenhof op komt en wordt aangewezen als minister van Buitenlandse Zaken. Zijn voorgangers hebben verschillende politieke lijken in de kast achtergelaten, die er nu één voor één uitvallen. Als kers op de taart wordt Meinema ook nog geplaagd door persoonlijke problemen.

Makers van Klem

De serie is gemaakt door de makers van de serie Klem. Dat was een serie die tot eind september 2020 liep. Die serie ging over een belastingambtenaar die verstrengeld raakt in de criminele wereld. De hoofdrol is voor Kees Prins, bekend van Jiskefet en de serie Overspel. BuZa wordt vanaf 19 november vier weken lang elke vrijdag om 21.30 uur op NPO 1 uitgezonden.

Video via BNNVARA

Tags

BINNENHOFBNNVARABUZADRAMADRAMASERIEKEES PRINSMINISTER VAN BUITENLANDSE ZAKENOVERSPELPOLITIEKSERIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck