Boer Frans heeft ‘minnaar’ uit onverwachte hoek

Boer Willem
Door: Tanja Brouwer
06-03-2020

Boer Frans uit Boer zoekt Vrouw ontving niet genoeg brieven om verder te worden gevolgd door de camera’s van de KRO-NCRV. Hij ontving wel ruim dertig briefschrijvers bij hem thuis om meteen kennis met hen te maken. Eén geïnteresseerde was daar niet bij. Willem Beekman, ook een boer die in 2012 in BZV te zien was, ziet boer Frans wel zitten. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Afstand te groot

Willem was de allereerste mannelijke homoseksuele boer die op zoek ging naar de liefde in Boer zoekt Vrouw. Erg succesvol was zijn zoektocht niet, want hij heeft geen partner overgehouden aan het programma. Maar de hoop op de liefde heeft hij nog lang niet opgegeven. Hij laat aan weekblad Story weten dat hij een oogje heeft op Boer Frans. ,,Ik heb er wel aan gedacht om Frans een brief te sturen. Dat is een leuke man en hij is ook nog eens van dezelfde leeftijd”, vertelt Willem. Helaas was er één ding waardoor de boer toch besloot niet in de pen te kruipen. ,,Alleen toen ik enkele maanden geleden uitzocht waar hij woonde, bleek dat in het noorden van Friesland te zijn.” Voor Willem, die zelf in Gelderland woont, is dat nét wat te ver. ,,Te ver om een serieuze relatie te kunnen onderhouden.” 

Toch is er nog hoop voor de twee boeren. ,,Ik ga eerst afwachten tot het verder met hem afloopt. Dan kan ik altijd daarna nog actie ondernemen.” 

 

Meer DenD