Boer Geert Jan: Ik ben nog niet klaar met de vrouwen

Door: DitjesenDatjes
20-05-2020

Het zit boer Geert Jan niet mee. Hij had tientallen brieven van stuk voor stuk leuke vrouwen die wel interesse in de paarden- en patatboer hadden. Maar hij koos net de verkeerde vrouw die een relatie toch niet zag zitten. En nog steeds blijkt de boer single te zijn. 

‘Het komt goed’

Sinds Boer zoekt Vrouw zijn boer Geert en boer Geert Jan goede vrienden. Maar terwijl boer Geert sinds kort zijn ‘Wauwie’ Ingrid heeft die hij via Facebook heeft leren kennen, zit Geert Jan alleen aan de borreltafel. En dat terwijl de man zo graag liefde wil krijgen en geven. ,,Ik ben nog steeds alleen, maar ik ben nog niet klaar met vrouwen”, zegt Geert Jan tegen weekblad Weekend. ,,Ik ben ervan overtuigd dat het goed komt.”

Veel boeren die na Boer zoekt Vrouw nog geen relatie hebben, spitten hun brieven nog eens door en zoeken nieuwe vrouwen uit om mee kennis te maken. Dat blijkt al vaker een succes te zijn want onder meer boer Olke, die een aantal seizoen geleden was te zien, vond een leuke vriendin daardoor. Geert Jan ziet dat echter niet zitten. ,,Zo ben ik niet”, zegt hij resoluut. Het is voor de bourgondiër te hopen dat hij toch snel een leuke vrouw tegenkomt die wel kan lachen om al zijn grapjes en samen met hem patatten wil snijden en uitgebreid wil tafelen.

Meer DenD