‘Boer Geert nog intensief contact met ex-vrouw’

BZV
Door: DitjesenDatjes
01-03-2020

De boeren in het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw stelden zich in 2019 in een paar minuten voor. De geïnteresseerden schreven een brief, maar eigenlijk weten ze nog niets van de boer in kwestie. Ze weten zijn eigenaardigheden, bijzondere hobby’s en misschien wel onstuimige verleden niet. En ook weten ze uiteraard nog niets over de ex-partners. Eén boer lijkt nog steeds veel te maken hebben met zijn ex-vrouw. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ex-vrouw in bedrijf

Boer Geert uit het Brabantse Oeffelt houdt jongvee en is actief als akkerbouwer. Hij zoekt bij een vrouw de ‘wauwfactor’ en valt voornamelijk op blond. Hij wil graag een partner die lekker haar eigen ding kan doen en niet de hele dag wacht tot hij weer thuiskomt. De briefschrijvers hopen natuurlijk allemaal aan zijn wensen te voldoen, maar wat zij nog niet weten is dat zij zijn ex-vrouw snel zullen ontmoeten.

Samen met zijn vorige vrouw Ingeborg heeft Geert namelijk twee kinderen, die nog thuis bij hem wonen. Maar naast de kinderen delen Geert en de vrouw nog iets: het bedrijf. Weekblad Story weet dat zij volgens officiële documenten nog steeds deel eigenaar is van het bedrijf en dus financieel nog flink wat te maken heeft met Geert. De twee waren vijftien jaar getrouwd en hun zoon is inmiddels 21 jaar en dochter is 20 jaar oud. Beiden zullen nog een tijd bij Geert wonen want Linda heeft daar haar eigen nagelstudio en Remco werkt als hovenier en wil thuis blijven wonen zodat hij de komende tijd flink kan sparen.

Meer DenD