Boer Herman koopt woning samen met Fleur

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Boer Herman, die jaren geleden samen met zijn ouders naar Frankrijks is verhuisd, gaat samenwonen! In seizoen 2016-2017 van Boer zoekt Vrouw was te zien dat hij stapelverliefd werd op Fleur, en zij op hem. Ze zijn nog steeds gelukkig samen, en hebben besloten samen te wonen!

Schuren

Fleur woonde in Nederland, maar houdt zoveel van Herman dat ze ook naar Frankrijk gaat emigreren. ,,Ik wilde een eigen huis, want ik woon nog steeds bij mijn ouders”, legt Herman op de site van Boer zoekt Vrouw uit. ,,Er stond een leuk huisje in het dorp te koop. Het is een boerderij geweest maar er zit geen land meer bij. Wel staan er nog wat schuren omheen.” Op dit moment zijn ze de woning aan het opknappen, en hopen in de loop van het jaar daar te kunnen wonen. Tot die tijd blijven Fleur en Herman van Nederland naar Frankrijk reizen.

Toekomst

De boer wil graag bij zijn ouders blijven werken, maar ziet in dat Fleur iets anders wil. ,,We denken eraan om in een van de oude stalletjes een bed&breakfast op te zetten. Hoe en wat weten we nog niet, maar als Fleur hier komt wonen, dan zal dit haar project worden. Zodra de bed&breakfast af is, kan Fleur daar mooi wat mee verdienen. Op die manier kunnen we snel sparen om meer te kunnen doen in en rondom het nieuwe huis. Beetje bij beetje, want we willen heel veel, haha!” ”

Tags

BZVFLEURFRANKRIJKHERMANRELATIESAMENWONENVERLIEFD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck