‘Boerin Annemiek verbaasd door aantal brieven’

Boerin Annemiek
Door: Tanja Brouwer
20-02-2020

Tien boeren uit heel Nederland zaten met smacht te wachten op het moment dat Yvon Jaspers bij hen op de deurmat stond met de brieven van geïnteresseerden. Maar vijf van hen zullen genoeg brieven krijgen om op camera verder te zoeken naar hun ware liefde in het programma Boer zoekt Vrouw.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Op zoek naar man of vrouw

Boer Willem uit Utrecht, boer John uit Friesland, boer Ronald uit Gelderland en boer Geert uit Noord-Brabant zoeken samen met nog een aantal anderen allemaal een vrouw. Boer Frans uit Friesland zoekt daarentegen een man en ook boerin Annemiek is opzoek naar een leuke vent. Haar zou het zomaar eens kunnen lukken, want in een voorproefje voor de eerste afleveringen van Boer zoekt Vrouw is haar stem te horen, die wel heel vrolijk klinkt.

Slecht nieuws?

In het fragment zijn de boeren niet te zien, want het is enkel geluid. De stemmen van de boeren zijn te horen terwijl Yvon hen de brieven overhandigt en vertelt hoeveel brieven ze hebben gekregen. De stemmen van de mannen zijn moeilijk te onderscheiden maar die van Annemiek springt eruit. Wie het fragment luistert hoort haar verbaasd ,,Ik ben er stil van”, zeggen. Dat kan bijna maar één ding betekenen: Annemiek is één van de vijf boeren die de meeste brieven heeft ontvangen!

Een van de mannelijke boeren krijgt een minder leuke boodschap te horen. Tegen hem zegt Yvon dat ze slecht nieuws heeft. ,,Meen je dat nou”, zegt de boer daarop. Of Yvon een grapje maakte of de boer inderdaad nauwelijks brieven heeft gekregen kunnen we vanaf aankomende zondag zien!

 

Meer DenD