‘Bridget en Monique belandden in ordinaire vechtpartij!’

Door: Tanja Brouwer
19-02-2020

Monique en Bridget hebben elkaar tijdens hun vakantie op Curaçao niet gesproken en zelfs niet gezien. Tenminste, dat leek zo. Nu vertelt een bron aan weekblad Story dat de twee elkaar wel degelijk hebben ontmoet en dat die ontmoeting uitliep op een ‘ordinaire vechtpartij!’.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Eenzijdig statement

Dat het niet botert tussen Monique en Bridget is logisch. André maakte eind 2019 uit het niets bekend aan de media dat hij en Monique uit elkaar waren. Een eenzijdig statement, dus niet vanuit hem en Monique. Monique vertelde daarna snel op haar beurt dat André is gevallen voor een andere vrouw. Die andere vrouw bleek Bridget Maasland te zijn.

‘Vechtpartij was genadeklap’

Dat ze vorige week samen op één eiland zaten is dus zeker bijzonder en dat ze elkaar daar niet zouden ontmoeten was misschien ook wel logisch, aangezien de emoties hoog konden oplopen. Toch is dat gebeurd volgens weekblad Story. Een ooggetuige vertelt aan Story dat André gesnapt is toen hij ’s nachts stilletjes de hotelkamer van Monique uit wilde sluipen. Toen Bridget te horen kreeg dat haar kersverse vriend daar in de nacht was geweest was ze woest. ,,Het zou erin geresulteerd hebben dat Bridget Monique heeft opgezocht en de twee in een ordinaire vechtpartij belandden!”, staat er in het weekblad. De vechtpartij zou de genadeklap zijn geweest voor de relatie van Bridget en André. ,,Dat wil niet zeggen dat hij nu weer met Monique is, maar haar kansen op een verzoening zijn in elk geval groter dan die van Bridget.” 

Sprake van vreemdgaan?

Het is de vraag of de vechtpartij echt heeft plaatsgevonden want Bridget, Monique en André zwijgen daarover. Bridget beweert zelfs in de radioshow van Frank Dane op Radio 538 dat ze niet denkt dat André is vreemdgegaan: ,,Daar is helemaal geen sprake van. Of ik ben me er niet van bewust, dat kan ook. Maar zover ik weet is daar helemaal niks gebeurd.”

Meer DenD