Bridget valt kilo’s af door…….verliefdheid!

Bridget Maasland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Door verliefdheid heeft menig mens tijdelijk een beetje minder eetlust. Datzelfde lijkt voor Bridget Maasland te gelden, want de 45-jarige is kilo’s afgevallen.

Vijf kilo erbij op tv

De presentatrice was al bezig met een dieet. Ze probeert uiteraard gezond te eten maar neemt ook producten van een bepaalde dieetlijn, zoals shakes en repen. In RTL Boulevard laat ze weten dat die producten niet de enige hulpmiddelen zijn geweest. ,,Ik ben natuurlijk ook verliefd. Dat scheelt ook”, zegt ze.
Hoewel Bridget nooit dik is geweest, wilde ze toch een aantal kilo kwijt. Inmiddels zijn er zeven af, en daar is ze erg blij mee. Ze vertelt dat ze, net zoals de meesten, er op televisie vijf kilo zwaarder uitziet dus om een beetje slank over te komen ze toch iets moest afvallen.

Spierbundel

Niet alleen Bridget werkt aan haar lichaam, want ook André heeft een ware transformatie ondergaan. De 25-jarige vriend van de blondine staat regelmatig in de sportschool. Hij lijkt met de week breder te worden en poseert graag zonder shirt op zijn Instagramkanaal. Daarbij laat hij niet alleen zijn spieren zien, maar ook zijn vele tatoeages op zijn rug, armen en buik. Ruim een jaar geleden, toen hij nog samen was met Monique zag hij er een stuk minder gespierd uit.

https://www.instagram.com/p/B8EApTxAT42/

https://www.instagram.com/p/BrnHfhBAeh3/

 

Tags

AFGEVALLENBRIDGET MAASLANDDIEETKILO'SSPORTSCHOOLVERLIEFD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck