‘Broken heart’ voor eurovisiekanon Duncan

Door: Jos La Grande
22-08-2019
‘Loving is you is a losing came’. Was het dát wat Duncan de Moor zei toen hij afscheid nam van zijn inmiddels ex-vriend Gerco Derksen.
Want het is over en uit met de liefde tussen de twee. Na het succes met zijn winnende liedje Arcade op het Eurovisiesongfestival spat de liefdendroom van Duncan en Gerco uiteen.
‘A broken heart is all that’s left’. Dat zijn de woorden die Duncan zelf gebruikte in zijn winnende liedje. Want een gebroken hart blijft over na de relatie tussen hem en zijn geliefde.
,,Geen spijt, geen verspilde tranen. Omdat alle dingen die we voelden echt waren. Toch doet het pijn als twee harten uit elkaar gaan. Want we waren tenslotte verliefd. De tijd zal zeker verstrijken en we gaan verder”, schrijft Duncan op zijn sociale media,.
,,I carried it, carried it, carried it home”. Maar het komt dus goed met Duncan nu hij weer single is. Een deurtje gaat dicht en er gaan er weer twee open, is de nieuwe tegeltjeswijsheid in Nederland.
‘I spent all of the love I’ve saved’, zingt Duncan in zijn succesnummer. Maar dat is in het dagelijks leven dus niet zo. No hard feelings, er blijft genoeg liefde over na de verbroken relatie en vriendschap met Gerco. Duncan is weer vrijgezel en er zal ongetwijfeld weer een nieuwe liefde komen.
Gerco woont in Deventer is 27 jaar en houdt van huis en interieur. In een plaatselijke krant vertelt hij daarover.

 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Meer DenD