Commissie Songfestival heeft eerste luistersessie

Songfestival
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De commissieleden van het Eurovisie Songfestival hebben gisteren voor het eerst naar de inzendingen geluisterd. Hoewel het gesprek van de dag voornamelijk gaat over wie het evenement gaan presenteren, moet er natuurlijk ook een zanger of zangeres worden uitgekozen die Nederland vertegenwoordigt.

Comfortabel

Jan Smit, Cornald Maas, Coen Swijnenberg, Sander Latinga, Eric van Stade (directeur van AVROTROS) en Joyce Hoedelmans (Teamleider online redactie AVROTROS) zitten in de commissie. Zij bepalen wie de inzending wordt van Nederland. Coen Swijnenberg heeft op zijn Instagram een foto gedeeld van de eerste luistersessie van de commissie. Daarop is te zien dat ze het zichzelf comfortabel hebben gemaakt. De tafel staat vol met drankjes en iedereen zit lekker onderuit gezakt op een bank of fauteuil.

Tip

Hoewel alle leden veel ervaring binnen de muziek hebben en verstand hebben van het Eurovisie Songfestival, geeft Duncan Laurence hen een tip. Hij weet als geen ander wat er nodig is om het evenement te winnen. ,,Ik zou zeggen: stel vooral de song voorop”, zegt de zanger in de Coen en Sander Show. ,,Ik denk dat degene die het liedje geschreven heeft het nummer het beste kan brengen. Neem daarom iemand die een tof liedje heeft geschreven. Iemand waar we als Nederland weer trots op kunnen zijn.”

 

https://www.instagram.com/p/B4KlsPfoJ1r/?utm_source=ig_embed

 

Tags

COEN SWIJNENBERGCORNALD MAASDUNCAN LAURENCEEUROVISIE SONGFESTIVALJAN SMITSANDER LANTINGA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck