De leukste Tweets over De Luizenmoeder

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Gisteravond was de eerste aflevering van het tweede seizoen van De Luizenmoeder te zien. Kijkers hadden hoge verwachtingen, want het vorige seizoen was een echt kijkcijferkanon. Het liedje ‘Hallo Allemaal’ werd een carnavalskraker, en termen zoals ‘participizza’ en ‘Winterklaas’ werden massaal gebruikt.

Curlingouders

De makers van het programma hebben enorm hun best gedaan om het succes van vorig jaar te evenaren. In de eerste aflevering struikelde juf Ank over de naam ‘Achmed’ en werden de vooroordelen over Marokkanen op tafel gegooid. Twitteraars vonden de aflevering prachtig, en hebben genoten van een nieuw liedje van juf Ank en de term ‘Curlingouders.’

 

Niet leuk

Natuurlijk zijn er ook veel mensen die De Luizenmoeder níet leuk vonden. Een aantal Twitteren dat ze het programma racistisch vinden en de grappen te ver vinden gaan. Anderen melden dat ze het een soort onderbroekenlol vinden, die zij niet grappig vinden. Aangezien er bijna vier miljoen mensen naar De Luizenmoeder hebben gekeken, lijken deze mensen in de minderheid te zijn.

 

https://twitter.com/ElMafkees/status/1094844099344125952

 

https://twitter.com/Zonnestraal6/status/1094685562693390338

 

 

Tags

ANTONDE LUIZENMOEDERHANNAHJUF ANKTWITTER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck