De tien mooiste huizen in Amerika

Door: DitjesDatjes
29-11-2015

Mocht je nog ergens een sokkenla vol hebben met een flink geldbedrag, dan hebben wij hier tien prachtige woningen in Amerika die de jouwe kunnen worden. Let wel: die la moet wel héél erg groot zijn, want goedkoop zijn deze huizen niet.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

 

10. The Taylor Estate, Colorado
Kosten: 27,7 miljoen euro

 

Direct aan Lake Ward ligt dit prachtige huis voor minder dan 30 miljoen euro. Dit is dan ook het laagste bedrag wat je bij elkaar gespaard moet hebben om één van de huizen in deze lijst te kunnen kopen. Je krijgt dan wel een huis ontworpen door een van de bekendere architecten van Amerika: Burnham Hoyt. Het huis heeft 11 slaapkamers, 9 badkamers, een dinerkamer, keuken, bibliotheek, zitkamer, werkkamer en — wat je altijd al wilde hebben —: een speciale kamer om je bloemen in de kunnen knippen. Ja, echt waar! Mocht je nou denken: dit is het niet helemaal voor mij? Dan hieronder nog negen prachtige woningen.

 

Dure huizen
Bron: sothebysrealty.com

9.  El Parador, Californië

Kosten: 32,9 miljoen euro

 

Ooit gedroomd van een huis op het strand? Hier is het! Deze woning is gebouwd op het strand van Emerald Bay in Californië. Als je niet zo van zwemmen in de zee houdt, heb je gelukkig ook nog een zwembad waar je heerlijk in kunt dobberen. En je hebt een privé strand, het grootste van alle stranden in deze baai.

 

Dure huizen
Bron: sothebysrealty.com

8. Paradiso, Colorado

Kosten: 36,8 miljoen euro

 

Dit prachtige, moderne huis staat nu voor minder dan 40 miljoen euro op de markt. Da’s een prikkie, toch? Het is gebouwd door de beste architecten en interieurontwerpers. De materialen in het huis komen van over de hele wereld. Het huis is volledig afgewerkt met marmer, dat op maat gemaakt uit Italië komt. Mocht je van koken houden: het huis is uitgerust met de perfecte keuken voor iedere topchef. Kopen die handel!

 

Dure huizen
Bron: Bron: sothebysrealty.com

7. The Summit House, Colorado

Kosten: 46,5 miljoen euro

 

Dit huis heeft adembenemende uitzichten over de Aspen. Er zijn ook meerdere platforms rondom het huis waar je kan relaxen en van het uitzicht kan genieten. Je kan er voor kiezen om het huis gemeubileerd te kopen, maar dan betaal je wel 20 miljoen euro meer…

 

Dure huizen
Bron: Bron: sothebysrealty.com

6. Circle R Ranch, Colorado

 

Kosten: 47 miljoen euro
Het landgoed bestaat uit zes gebouwen waarin zich 22 slaapkamers, 18 badkamers en 5 losse toiletten bevinden. De woningen zijn allemaal ontworpen en stralen allemaal een ander soort warmte uit. De omgeving is erg divers. Er zijn bergen, water en genoeg ruimte om eindeloos te kunnen wandelen.

 

Dure huizen
Bron: sothebyesrealty.com

5. Prachtige villa, Colorado

Kosten: 47 miljoen euro

 

Deze woning is ontworpen door een van de bekendste architectbureaus van New York. Dat is de zien ook, wat is het prachtig! Het grote huis heeft vijf slaapkamers, met uiteraard allemaal een eigen badkamer. Ook is er een gastenverblijf met ruimte voor twee mensen. Over het landgoed stroomt een rivier die een heerlijk, geruststellend geluid met zich mee neemt. Er is ook een garage met ruimte voor zes auto’s en zo heb je alles wat je hartje begeeft.

 

Dure huizen
Bron: sothebysrealty.com

4. Villa Dei Tramonti, Californië

Kosten: 48 miljoen euro

 

Aan een prachtig strand aan Laguna Beach in Californië bevindt zich deze villa. De woonkamer alleen al is duizend vierkante meter. Velen van ons zullen nooit een huis hebben met die oppervlakte, tenzij je die overvolle sokkenla vol met geld hebt, natuurlijk. Met vanuit elke kamer heb je uitzicht over de blauwe zee en heb je uiteraard je privé strand.

 

Dure huizen
Bron: sothebysrealty.com

3. Hollywood Screen Legend’s Iconic Alpine Estate, Colorado

Kosten: 55,5 miljoen euro

 

Van het strand gaan we nu naar een wat robuuster gebied. Dit prachtige stekje bevindt zich midden in de bergen en natuur van Colorado. Aan het huis zit een gedeelte van het Nationale Park, waar je ook je privé wandelroute hebt. Heerlijk wandelen door de natuur zonder dat je iemand tegenkomt: wie wil dat nou niet? Een bijkomend pluspunt is dat het de omgeving het nummer één skigebied is van Noord-Amerika.

 

Dure huizen
Bron: sothebysrealty.com

2. Shakespeare Ranch, Nevada

Kosten: 65 miljoen euro

 

De boerderij ligt aan het meer Tahoe, waar je een eigen steiger hebt. Op de enorme boerderij zijn ook nog zeven losse gastverblijven. In totaal zijn er 15 slaapkamers, 16 badkamers, zeven keukens en verschillende garages. De boerderij is gebouwd in 1873 en is volledig gerenoveerd door de huidige bewoners. In deze periode is president Bush langs geweest en kon de conclusie trekken dat zelfs in Texas niet zulke boerderijen worden gebouwd. Een flink compliment, kun je wel stellen!

 

Dure huizen
Bron: sothebysrealty.com

1. Elk mountain Lodge, Colorado

Kosten: 94 miljoen euro

 

Het is dan wel een gigantisch bedrag, maar je krijgt er dan ook wel veel voor terug. Zet je schrap voor de lijst met wat je er allemaal voor krijgt. Op de enorme oppervlakte vind je dertien gebouwen die allemaal van jou zijn. Hierin bevinden zich 28 slaapkamers, 25 badkamers, 5 losse toiletten, overal beveiliging, automatische systemen, een speelhal, een grote fitnessruimte, automatische verwarming, wijnkamer op de perfecte temperatuur en meerdere spa’s. Dat begint erop te lijken, toch? Dan heb je ook nog prachtige wandelroutes, wonderbaarlijke uitkijkpunten en vijvers vol met forel. Dat is bijna te mooi om waar te zijn! Dat is waarschijnlijk ook waarom je een ruime 90 miljoen euro mag neerleggen.

 

Dure huizen
Bron: sothebysrealty.com

Tekst: Rebecca Freeling. Bron: www.sothebysrealty.com

Meer DenD