Dit bedrag sloeg George Clooney af voor één dag werk

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Dat men zich geen zorgen hoeft te maken over de financiële situatie van acteur George Clooney is over het algemeen wel bekend. En dat doet Clooney zelf ook zeker niet…

Acteur George Clooney brak in de jaren negentig door in de serie ER. Sindsdien heeft hij in veel bekende films en series gespeeld, waaronder Friends, Entourage en Ocean’s Eleven. Zijn succes is hem niet in de koude kleren gaan zitten. Volgens verschillende bronnen is de wereldberoemde acteur onderhand $500 miljoen waard. Dat betekent dat hij kieskeurig kan zijn over de rollen die hij aanneemt.

Twijfelachtige reputatie

Clooney is niet vies van een beetje acteerwerk in televisiereclames. Zo heeft hij veel geld verdiend aan deals met onder andere Nespresso. Tóch zal hij niet in elke reclame zijn opwachting maken. Tijdens een interview met de Britse krant The Guardian werd Clooney de vraag gesteld: ,,Denk je nooit: ‘Weet je wat? Ik denk dat ik nu genoeg geld heb.’” Daarop gaf de acteur een verrassend antwoord: ,,Nou, ja. Er is mij ooit $35 miljoen dollar geboden voor één dag werk voor een vliegtuigcommercial. Nadat ik met mijn vrouw erover sprak besloten we dat het het niet waard was.” De reden was dat de luchtvaartmaatschappij geassocieerd werd met een land dat een twijfelachtige reputatie had.

Tags

ACTEURBEDRAGGELDGEORGE CLOONEYNESPRESSOSUCCES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck