DIT bekende stel zijn de nieuwe buren van Harry en Meghan

Harry en Meghan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Meghan en Harry krijgen weer een stel beroemdheden als buren. Eerst waren het Orlando Bloom, Katy Perry en Daisy die hun intrek namen in Montecito. Nu heeft een ander bekend stel daar een landgoed gekocht van maar liefst 49 miljoen dollar..

Het gaat om Ellen Degeneres en haar vrouw Portia de Rossi. Zij verkochten hun landhuis voor 33,3 miljoen dollar en kochten er een enorm stuk land met een prachtige villa voor terug. Naast Orlando, Katy én Meghan en Harry dus..

Los Angeles

Harry en Meghan verlieten zo snel mogelijk Los Angeles na de aankoop van hun nieuwe huis in Montecito. Harry wilde absoluut niet dat het gezin grootgebracht werd in Los Angeles.

,,Harry haatte het absoluut. De timing was niet goed midden in de COVID-19 pandemie en ze hadden geen privacy,” vertelde een bron aan de US Weekly.

,,Meghan bezocht Montecito in haar tienerjaren en werd verliefd op het schilderachtige landschap en de verbluffende architectuur. Erheen verhuizen was altijd een optie, maar om te beginnen wilde zij en Harry Los Angeles een kans geven.

Buren

Een gezellig dinertje met de bekende buren zal er voorlopig niet inzitten voor Harry en Meghan. Ellen Degeneres maakte gister bekend dat zij besmet is met het coronavirus.

Op social media benadrukte zij geen last van klachten te hebben. Wel beloofde ze haar volgers dat ze elkaar na de feestdagen weer zouden zien. ,,Blijf alstjeblieft gezond en veilig,” aldus Degeneres.

Tags

BURENELLEN DEGENERESHARRY EN MEGHANMONTECITO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie