DIT is de nieuwe riante villa van ex-vrouw Kuijt

Gertrude Kuyt
Door: Lies Jansen
04-05-2021

De scheiding tussen Dirk Kuijt en zijn ex-vrouw Gertrude houdt de gemoederen flink bezig. Onlangs verruilde de voetballer zijn oude villa voor een nieuw optrekje. Gelukkig voor Gertrude beschikt zij nu ook over een riante, nieuwe woning.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Meer dan een miljoen?!

Voor bijna 1,6 miljoen euro kocht Gertrude landgoed ‘Öffem’, aldus de website BekendeBuren. Voor dit bedrag heeft ze een woning met zes slaapkamers aan de bosbrand in Noordwijk. De villa kent een woonoppervlakte van 292 vierkante meter. Verder is het voorzien van een inpandige garage en een luxe woonkeuken. De foto’s van de woning zijn te bekijken via deze link.

Nieuwe vlam van Dirk

Het was een heftig jaar voor Gertrude, de ex-vrouw van Dirk Kuijt. De 40-jarige voetballer werd namelijk stapelverliefd op een andere vrouw. Zo kwam er na 22 jaar een eind aan het huwelijk. In maart werd bekend dat Kuijt zijn oude villa had verruild voor een nieuw optrekje. Voor iets meer dan 1,5 miljoen euro kocht hij een vrijstaande villa in Noordwijk. Of Dirk hier samen is gaan wonen met zijn nieuwe vlam Kate, is niet bekend.

Meer DenD