Dit ontbijt Shirma Rouse

Shirma Rouse
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Shirma Rouse is al ruim een jaar bezig met afvallen. De zangeres wordt geprezen voor haar doorzettingsvermogen en houdt haar volgers op de hoogte via Instagram. Met hen deelt ze nu wat ze ontbijt.

Groente als ontbijt

Al meer dan 50 kilo is Shirma afgevallen en hoewel ze onlangs vertelde dat ze zichzelf zwaarder ook heel mooi vond, vinden volgers dat de zangeres nu echt straalt. Dat ze zelf ook blij is met de afgevallen kilo’s blijkt wel uit de foto’s die ze zelf post. Zo schreef ze gisteren bij een voor- en nafoto: ,,Effe een update! Juni 2019 begonnen aan mijn afval reis! Nog even te gaan maar ben goed op weg!

Shirma volgt Alizonne-therapie. Die therapie is gericht op afvallen maar vooral op het optimaliseren van de algehele gezondheid. In een Instagram Storie deelt Shirma wat ze precies allemaal als ontbijt eet: ,,Goedemorgen!”, begint ze haar verhaal. ,,Jaja, lekker gestoomde broccoli, bloemkool, worteltjes en vier blokjes feta gewoon om het even te pimpen.”

Lees ook:
Shirma Rouse pakt fatshamer hard aan: ‘Ga terug naar school’

Fatshaming

Hoewel Shirma van heel veel mensen leuke en lieve reacties krijgt, was er onlangs ook iemand die niet zo aardig was. De Vlaamse schrijver Herman Brusselmans heeft haar in een column in Nieuwe Revu met de grond gelijk gemaakt en ‘grappen’ gemaakt over het lichaam van Shirma. De zangeres liet weten zich daar niets van aan te trekken.

Tags

AFVALLENSHIRMA ROUSE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck