DIT zijn de 10 meest gelezen artikelen van 2021

Meest gelezen artikelen in 2021
Door: Charlotte Wijnen
25-12-2021

Het was een bewogen jaar. Van het turbulente liefdesleven van André Hazes, tot de tegenslagen van De Meilandjes, de soap rondom De Scheetjes en natuurlijk prinses Alexia die een wilde tijd beleefde in Wales. DenD heeft de meest gelezen artikelen van het jaar op een rijtje gezet.

1. Prinses Alexia gaat los op nieuwe school

Het meest gelezen artikel dit jaar gaat dan ook over de wilde tijd van prinses Alexia in Wales. Op Instagram verscheen een foto van Alexia en haar vriendinnen. Vol in de make-up en schaars gekleed poseerden ze voordat ze naar een ‘feestje’ vertrokken.

Alexia mag feesten van Nederland

2. Duitse media slaan alarm: ‘Huwelijkscrisis Willem-Alexander en Máxima’

Op nummer twee staat dit jaar een artikel over een vermeende huwelijkscrisis tussen Willem-Alexander en Máxima. Duitse media hadden grote vraagtekens gezet bij het huwelijk van de Nederlandse koning en koningin. Zij vroegen zich af of het huwelijk bestand zou zijn tegen alle kritiek die het echtpaar te verduren heeft gehad in 2020.

Crisis huwelijk Willem-Alexander

3. ZIEN: ‘Nieuwe vriendin’ Dré uit de kleren

Een artikel over Sarah van Soelen die toen net aan het daten was met André Hazes vult de derde plek. Zij ging op Instagram volledig uit de kleren. Inmiddels heeft Sarah de foto verwijderd.

Sarah van Soelen

4. Boerin Steffi doet Bizarre onthulling over Yvon Jaspers!

Het artikel dat de vierde plek mag vullen gaat over boerin Steffi van het populaire prorgramma Boer Zoekt Vrouw. Het tweede kindje van boerin Steffi en haar vriend Roel heet Yvon, vernoemd naar Yvon Jaspers. De presentatrice is mede verantwoordelijk voor de liefde die is opgebloeid tussen Steffi en Roel in Boer zoekt Vrouw. 

5. Pijnlijke berichten over huwelijk Maurits en Marilène

Daarop volgt een artikel over een andere vermeende koninklijke huwelijkscrisis. Vorig jaar gingen er al veel geruchten rond dat de beste tijden van het huwelijk van prinses Marilène en prins Maurits wel zijn geweest. Op terrassen in Amsterdam-Zuid, waar het gezin woont, zoemde het dat wanneer de kinderen uit huis zijn de stekker uit het huwelijk getrokken zal worden

Huwelijksproblemen Maurits en Marilene

6. Uitgelekte foto’s via Twitter ergernis koninklijke familie

Het artikel op plek nummer zes gaat over de uitgelekte foto’s van de koninklijke familie in Griekenland. Vanaf het zeewater is er gefotografeerd, waarbij het gezin in een privé-situatie is vastgelegd. De beelden zijn verspreid door luchtvaartjournalist Menno Swart via diens Twitterkanaal. Inmiddels zijn de foto’s verwijderd.

7. Zoon Constantijn en Laurentien niet meer welkom op kostschool

Op plek nummer zeven volgt nog een artikel over de koninklijke familie. Graaf Claus-Casimir, de zoon van prins Constantijn en prinses Laurentien, vertrok naar de strenge kostschool Gordonstoun in Schotland. Maar Claus keerde halsoverkop terug naar zijn ouders en was niet meer welkom op de kostschool.

Claus Casimir

8. ZIEN: Monique aan het flirten met deze BN’er

Een artikel over een flirtende Monique Westenberg vult de achtste plek. Hoewel de breuk tussen haar en André op dat moment nog niet zo lang geleden was, probeerde Monique toch verder te gaan en bleek aan het flirten te zijn met Freek Vonk. Uiteindelijk is het niets geworden tussen de twee.

Monique Westenberg

9. André Hazes op de foto met nieuwe vlam

Nog een artikel over André en Sarah staat op nummer 9 van meest gelezen artikelen. André had nog maar net onthuld dat hij met Sarah aan het daten was, of er dook al een foto van het stel op.

Andre en Sarah

10. Bridget over affaire met Dre: ‘Er is nog veel meer gebeurd’

Op plek nummer tien wederom een artikel over de soap rondom André Hazes. Dit artikel gaat niet over Monique of Sarah, maar over zijn andere ex, Bridget Maasland. De relatie tussen de twee was groot nieuws in 2020 en ondanks dat de relatie toen al bijna een jaar geleden eindigde, kreeg het verhaal alsnog een staartje. Bridget besloot namelijk een boekje open te doen en zei dat er nog veel meer gebeurd was. 

Bridget Maasland

Meer DenD