Dit zijn de leukste ‘voetbalmannen’ van de Oranje Leeuwinnen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De ‘voetbalvrouw’ is een bekend begrip. Yolanthe Sneijder-Cabau, Silvie Meis en Estelle Cruijff zitten er dankzij hun voetballer warmpjes bij. Maar sinds een aantal jaar kunnen we ook spreken van ‘voetbalmannen’. Wij zetten de leukste vriendjes van de Oranje Leeuwinnen op een rij.

Benjamin van Leer

Veruit de bekendste voetbalster van Nederland is Lieke Martens. In 2017 werd zij door de UEFA verkozen tot Europees voetbalster van het jaar, en een paar maanden later werd ze door FIFA tot beste voetbalster van de wereld verkozen. Hoewel ze inmiddels honderdduizenden fans heeft, is er maar één de grootste. En dat is natuurlijk haar vriend Benjamin van Leer. Hij heeft zelf ook veel verstand van het spelletje, want hij is keeper bij Ajax. Hun relatie is wel een lange afstandsrelatie, want Lieke voetbalt in Barcelona.

https://www.instagram.com/p/BvZkGWEgsrJ/

Brandon Bloodworth

Dominique Janssen ontmoette haar liefde op het internet. Zij viel als een blok voor de Amerikaanse Brandon Bloodworth, en ze zijn inmiddels getrouwd! Tegenwoordig gaat Dominique dan ook door het leven als Dominique Bloodworth. Militair Brandon heeft vier jaar land in Afghanistan gediend en verhuisde daarna voor de liefde naar Londen. Tegenwoordig sport Brandon ook erg veel en werkt het koppel voor Herbalife, waar ze producten voor sponsoren.

https://www.instagram.com/p/Bw-RBCbh0T3/

Stefan Vingerhoets

De relatie tussen Kika van Es en Stefan Vingerhoets was niet vanzelfsprekend. Beiden komen ze uit de voetbalwereld, waar ze elkaar ook van kennen. Ze ontmoetten elkaar bij PSV, waar Kika speelde en Stafan teammanager van het vrouwenteam was. Toen bekend werd dat ze een relatie kregen, greep PSV in. Het bestuur van de club was bang dat het groepsproces en de hiërarchie zou lijden onder de relatie. Kika van Es moest gedwongen vertrekken, maar de relatie hield stand. De twee zijn inmiddels drie jaar samen.

https://www.instagram.com/p/Bgv6u0RHUxN/

Tim van Kippersluit

Desiree van Lunteren heeft een vriend met een heel handig beroep. Tim van Kippersluis heeft namelijk zijn eigen fysiotherapiepraktijk. Beiden komen uit Almere, en hoewel het niet bekend is waar ze elkaar van kennen, is de kans groot dat ze elkaar jaren geleden al zijn tegengekomen. Tim is regelmatig aan de zijde van Desiree te zien. Strak in pak gaat hij mee naar bijvoorbeeld het Sportgala.

https://www.instagram.com/p/BySNv54oR4K/

 

Tags

LIEKE MARTENSMANNENPARTNERSVOETBALVROUWENVRIENDENVRIENDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck