Dit zijn de vrouwen achter de AJAX-spelers

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Voor Ajacieden en spelers van de Amsterdamse voetbalclub is het een spannende dag. Voor het eerst sinds 2005 staat er een Nederlandse ploeg in de halve finale van de Champions League. De voetballers bereiden zich al maanden voor op dit moment. Dit zijn de vrouwen die de spelers door dik en dun steunen.

Sterke vrouwen

‘Achter elke sterke man, staat een sterke vrouw’, wordt er weleens gezegd. In het geval van Daley Blind (29) is dat zeker waar. Hij is verloofd met Candy-Rae Fleur. Zij is professioneel danseres en model en studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten. Een ‘Sylvie Meis’ zal ze nooit worden, want zij staat liever niet als ‘vrouw van’ in de schijnwerpers.

Wie ook een sterke vrouw heeft is de 27-jarige Joël Veltman. Hij trouwde in maart 2016 met zijn grote liefde Naomi Hagenstein en inmiddels hebben ze een dochtertje. Naomi was de grote steun en toeverlaat van Joël toen hij moest revalideren van een zware blessure aan zijn kruisband in 2018.

Modellen

De droom van de reislustige Mikky Kiemeney komt uit. Samen met ‘haar’ voetballer Frenkie de Jong verhuist ze na dit seizoen naar Barcelona. ‘We’re gonna live your dream’, schreef ze op haar Instagram, waar vooral veel foto’s te zien zijn van haar op exotische plekken.

Hij werd onlangs gekozen tot grootste jonge talent ter wereld en toen Matthijs de Ligt (19) de Golden Boy Award ging ophalen in Turijn, nam hij zijn vriendin mee. Annekee Molenaar weet wat haar vriendje doormaakt, want haar vader Keje Molenaar was ook succesvol voetballer. De twee moeten hun best doen om tijd voor elkaar vrij te maken, want Annekee zelf is succesvol model.

Singles

Single vrouwen hebben ook nog kans om te daten met een speler van Ajax, want er zijn er nog een paar single. Zo is de 21-jarige Donny van Beek al een tijdje single en ook Hakim Ziyech (26) en Noussair Mazraoui (21) hebben nog geen vrouw gescoord.

 

Tags

AJAXAMSTERDAMANNEKEE MOLENAARCANDY-REA FLEURDALEY BLINDFRENKIE DE JONGHAKIM ZIYECHMATTHIJS DE LIGTMEISJESMIKKY KIEMENEY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck